2777
2789
عنوان

واقعا ماشین کوییک و ساینا اینقدر بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 141 پست
ضربه و چپی نگفتمخطو و خش و جند تیکه رنگ مهم نیسجلو عقب پلمپ باشه کافیه

من به شخصه ظاهر ماشین هم برام مهمه هم داخلش باید تمیز باشه 

مگر این که رنگش معلوم نباشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شخصه ظاهر ماشین هم برام مهمه هم داخلش باید تمیز باشه مگر این که رنگش معلوم نباشه

چرا بیراهه میگید

مگه هر ماشینی صافکاری بره رنگ نمیبرن؟؟؟

تر و تمیز در نمیاد اگر تشخیص رنگ ببری فقط میفهمن

نگفتیم در ب داغون

گفتم ماشین درست

ن ماشینی که ارابه مرگ گذاشتن اسمش رو

مثل پراید و ساینا و این چرت و پرت ها

چرا بیراهه میگیدمگه هر ماشینی صافکاری بره رنگ نمیبرن؟؟؟تر و تمیز در نمیاد اگر تشخیص رنگ ببری فقط میف ...

حالا عصبانی نشو 😐

چرا دعوا داری

نه بعضیا اهمیت نمیدن آبرنگ میزنن ضایعس

دقیقا 

خیلیا رنگ نمیزنن چون می خوان بگن تصادف شدید نداشته 

کژال بگو چقدر پول داری و کجایی تا آگهی های دیوار رو واست بفرستم

۴۰۰ پول دارم تهران

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

206 هاچبک و صندوق دار واست فرقی نداره؟

نه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

۲۰۶ قدیمی به نظرم بگیر قیمت نمیدونم ولی احتمالا همین حدود باشه

گفتم اکثرشون تصادفی و صافکاری شدن