2777
2789
عنوان

واقعا ماشین کوییک و ساینا اینقدر بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 141 پست
تیبا ۲ خیلی واسش حرف دراوردن جدیدادیدی؟

من تیبا ۲ دارم بد نیست ولی دنده شو برقی کردم خیلی راحت شدم البته 

برای تو شهر خوبه ولی جاده نه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم خانومای امار ده سوار میشن تیبا رو.مطلقه نشنیدم

ای وای بدتر شد که... 🤦‍♀️

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

زر میزنهمن کوییک دارم خیلی خوبه خداروشکرمیخواستم عوض کنم 207 بخرم دیدم خوب و.جمع و جوره گفتم چ کاری ...

۲۰۷ نگیر تورو خدا 

عقب دونفر بیشتر جا نمیشن 

البته کوییک هم کوچیکه ولی نسبت به قیمتش خوبه 

ما ۲۰۷ داریم فقط جوون پسنده خوبه اما از نظرای دیگه دوسش ندارم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آرزومه یه ماشین داشتم بگو پراید 

دیگه راحت میشدم ما روستا هستیم بارون بیاد آب رودخونه میزنه بالا مسیر رفتن رو میبنده همه ماشین دارن اینجا بجز من

دیگه کسی که اینارو میخره حتما پولش همینقدره وگرنه که شاسی میخرید

خدایا 
خب طبیعیه یه راننده اسنپ یاتاکسی از ماشین ناراضی باشه حتی اگه بنز هم زیرپاش بوده چون استهلاک ماشین خ ...

دقیقا منم می خواستم همینو بگم وگرنه مثلا یه خانم مگه چقدر رفت آمد داره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اگه خرج میتونید کنید برید سمت پژوها

نمیتونم دیگه اگر پول بیشتر داشتم که حتما همینکارو میکردم

بعد چون اولین ماشینم هست دنبال چیز خیلی گرون نیستم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

وای یا خدا این یکی رو نمیدونستم چقدر بدبمیرمم سمت تیبا نمیرم😂💔

آره خواهر نرو😂همون کوییک خوبه

منم تصمیم دارم کوییک بگیرم 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️