2777
2789
باهاش ارتباطی ندارم ، به نظرت در نهایت باهاش ازدواج میکنم ؟میشه هرچی راجبم حس میکنی بگی ؟

همش تو رویا هاتونین خیلی احساساتی

ولی صبر کنید صبر حلال همه مشکلاته به زودی یه خواستگار خوب میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمشما خیلی زود رنجین و زود دلتون میشکنه ولی قلب پاکی دارین مهربونین و دلسوز

سلام عزیزم میشه لطفا در مورد من بفرمایید،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

سنتی یا دوستی ؟راجب شغلش چی حس میکنی ؟ لطفا یه نشونه ازش بگو 🥲

ولی عزیزم اینو به عنوان یک خواهر دارم بهتون میگم

زیاد به این حرفایی که گفتم و یا کلا حس ششم دل نبندین اینا ها همش یه حدس یعنی یه حس 5050که بعضی موقعه ها درسته بعضی موقعه ها اشتباه شما به خودتون نگاه کنید همیشه سعی کنید بهترین خودتون باشین حتی تو اوج دردسر هم خون سردی تون رو حفظ کنید با آرامش تصمیم بگیرن و یه تصمیم درست نه با عجله به خدا توکل کنید همچی درست میشه.براتون بهترین هارو آرزو میکنم.

سنتی شغل پسره شرکتی داخل شرکت باباشاخلاقشون هم خیلی سرد و غیرتی و درون گرا

@nnnnplain   سلام عزیزم میشه لطفا در مورد من بفرمایید،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

عزیزم میدانم لطفا حستون را بفرمایید هر چی حس می کنید،مشکلی نیست

شما خیلی عجولین دوست دارین همچی همین جوری که می خواین پیش بره و خیلی مهربون که همه سوء استفاده میکنن و از همه مهم تر اینکه قلب پاکی دارین

شما خیلی عجولین دوست دارین همچی همین جوری که می خواین پیش بره و خیلی مهربون که همه سوء استفاده میکنن ...

@nnnnplain   مرسی عزیزم لطفا میشه این سوالاتم را هم جواب بدهید،ممنونم،حس  آقای ج و قصدش نسبت به من چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم