2777
2789
عنوان

زخمایی که شوهرم به قلبم زده روچطوری تسکین بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خستم خواهر خسته وتنها،نمیخوام تعریف کنم ولی هم چهره ی زیبایی دارم هم ارشد حقوق وقتی میرم بیرون میگن ...

حق داری من نمیدونم بعضی این اقایون دیگه از زندگی چی میخوان زن خوب بچه خوب شغل خوب سلامتی خوب  یکی نیست بلانسبت شما بهش بگه گاو چته دیگه بشین کیف زنذگیتو ببر 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چون توی ۱۰ سال ۳ تا بچه زیاده، اونم مردای الان که نامرد شدن، باید هفت، هشت سال اول با اون مرده زندگی ...

😭😭😭😭بخدا انقدر صبوری کردم حتی خودش یبار گفت حلالم کن تو این ده سال خیلی بهت بد کردم‌ من میگم نکنه اه اون پسر منو گرفت چون واقعا به روز خوش ندیدم 

آره خداروشکر ، جدا شدم ،دوباره ازدواج کردم

خوش بحالت خداروشکر ،من انقدر ناشکر شدم میگم کاش بچه نداشتم‌ فرار میکردم از این زندگی تکراری یعنی همه چیز به نفع شوهرمه کنار خانوادش تو شهر خودش دوستاش ،فوق العاده خود شیفته مغرور 

😭😭😭😭بخدا انقدر صبوری کردم حتی خودش یبار گفت حلالم کن تو این ده سال خیلی بهت بد کردم‌ من میگم نکن ...

چرا همش توی این‌چیزایی؟ اهش گرفتت؟ مگه یکیو جواب کنی اهش میگیره؟ هر ادمی یه اشتباهاتی توی زندگیش داره و چوبشو میخوره، شما تاوان اشتباهاتت رو داری پس میدی، حتی همین الان من حس بدی از پیامای شما می گیرم، باید خودتو رشد بدی، ورزش حالتو خوب میکنه برو باشگاه، با ورزش میتونی خودتو بکشون بالا، احتمالا شرایط جدایی نداری، وضعیت رو خراب کردی ولی باید از این به بعد ویرانه ای رو که ساختی درست کنی، کتاب بخون کتابای خودسازی ، پادکست های خودشناسی گوش بده، تراپی برو، واقعیتش اینه که همه ما زندگی با ادمیو که ازش متنفریم‌ تجربه کردیم، باید با رشد خودت کاری کنی که مشکلات دیگه اذیتت نکنن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
حق داری من نمیدونم بعضی این اقایون دیگه از زندگی چی میخوان زن خوب بچه خوب شغل خوب سلامتی خوب یکی نی ...

واقعا درست میگین حالا اگه بد بودم واذیتش میکردم فکرکنم اوضاعم بهتر بود ،خانوادش هم خیلی دلمو شکستن مادرش منو مریض وافسرده کرد ولی شوهرم همیشه میگفت تو جوالشونو نده اشکال نداره 

واقعا درست میگین حالا اگه بد بودم واذیتش میکردم فکرکنم اوضاعم بهتر بود ،خانوادش هم خیلی دلمو شکستن م ...

بگو جواب مادرتو ندم جواب بی توجهی های خودتو   ندم جواب کوتاهی هاتو ندم خدا جوابتو بده اخه من چقدر جواب ندم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
مرسی عزیزم پیامتو چندبار خوندم توکل بخدا

عزیزم باید بتونی حقتو بگیری، ببین شاید اون بهت خیانت کنه ولی نمیتونه زنی رو بیاره روی زندگیت، چون هیچ زنی نمیاد برای بچه های تو مادری کنه، پس میتونی یه مدت بذاری بری تا به غلط کردن بیوفته؟ البته قبلش به خانوادش بگو، اتو بگیر مدرک جمع کن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم باید بتونی حقتو بگیری، ببین شاید اون بهت خیانت کنه ولی نمیتونه زنی رو بیاره روی زندگیت، چون هی ...

گوشیش اثر انگشت داره منم اصلا نمیگم گوشیتو بده بهم،کلا دوماهه باهاش سردم باور میکنی روز زن به مامانش ومادر بزرگاش تبریک گفت براشون سکه برد بعد یه تبریک‌خشک حتی به من نگفته تو این ۱۰سال حالشم بده که محلش نمیدم ولی از چشمم افتاده میخوام‌ برای خودمو بچه هام زندگی کنم،انقدر دلم عشق میخواد مثل دوران مجردی ،بخدا با کلی وعده و وعید اومد خواستگاریم میگفت دنیا رو به پات میریزم ولی فقط رنج وعذاب ریخت به پام