2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون مال آمپول قدیمیه بود که جمعش کردند...شما نگران نباش...اگه به دکتر اعتماد داری که از عوام نباید ب ...

من هرگز ازعوام نپرسیدم من سوالم مقدار رشدبود نه که بزنم یانع دوباره بروبخون

من نمی‌دونم خانم...صلاح خودته...من خودم یه نفر قدش کوتاه باشه مسخره نمیکنم...ولی امکان ندارد عوارض ن ...

خب وقتی یکی ی مسکلی تو بدنش هست دارو میدن هورمون بدنش تنظیم شه مثل کسی که تنبلی تخمدان داره یا تیروئیدش کم کار یا پر کار شده .پس اینا هم بگن هورمون بدنمون دست نبریم؟خب کسی هم که کوتاه تر از حد معمول جامعه هست لابد ژ هورمونی کم و زیاده باید تنظیم شه

خب پسرشماساله خداروشکر وسرمن اختلال داره وبدون امپول تویه سال یادوسال هم اینقدررشد نکرد،دکتر تواین ش ...

بچه جاری خودم از بچگی اختلال رشد داشت کلاس اول قدش ۱۱۵ بود و وزن ۱۵ هر دکتری توی تهران و اصفهان بود میبردنش و هیچ کدوم بهش قبل علایم بلوغ آمپول هورمونی ندادن ، ناراحت نشو گلم، وقتی میبینی این همه آدم اینجا از تزریق آمپول هورمون رشد برای بچه شش ساله تعجب کردن بذار پای تجربه و تحقیقاتی که داشتن ، منم بچه ام دو سال توقف رشد داشت طوریه دندون شیری اش افتاد و دو سال در نمی اومد و دکتر آمپول نداد با مکمل و… حلش کرد 

بازم تحقیق کن دکتر های خوب زیادن نظر چند تا رو بپرس از تغذیه ی خوب و ورزش کششی و انواع سویق ها هم غافل نشو 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب شما برای بچه ای که هورمون رشدتدبدنش ترشح نمیشه چه نسخه ای داریذ؟

شما بره عطاری همون یندوسویق بگیرباماست ودارچین شایدبهترجواب بده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

اسی ی چیز بگم خیالت راحت شه. من بچم دو ماهش بود بردم دکتر گفتم میخوام شیر خشک بدمش گفت اگه بدونی شیرخشک چقدر ضرر داره نمیدادی بچت مثل تریاکه تو میدی بچت؟ چرا اینو گفت ؟ چون وزن بچه خوب بود . یکی دیگه اومد بچش وزن نکرفته بود گفت شیرخشک بدش. میخوام بگم دکتر شرایط میسنجه بعد دارو میده .ممکنه همون دکترایی که اینا دکتر بهسون گفته امپول نزن و فلان و ... همون دکتر ی بچه که واقعا لازم داره رو بگه بزن. شما هم وقتی چندتا دکتر بردی وگفته بزن با حرفای اینحا تو دلتو خالی نکن. ان شاءالله همه بچه ها سالم و تندرست باشن و بهترین آینده در انتظارشون باشه

شما به ۱۱۵ به شش سالگی میگین اختلال رشد بعد اسی رو سرزنش میکنین؟

کسی ایشون رو سرزنش نکرد 

شما هم لازم نیست کاسه داغ تر از اش بشین 

ضمنا بنده  نگفتم ، دکتر کفته بود اختلال رشد چون یک سال بود که رشد قدی و وزنی نداشته بود نه برای اینکه قد و وزنش در این سن این عدد بوده 

پسر خودم هم این مشکل رو داشت و پزشکا اسمش رو گفتن اختلال رشد 

ولی کسی براش آمپول هورمونی توی شش سالگی تجویز نکرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سلام عزیزم،  من برای پسرم که ۱۶ سالش هست می زدم تا اینکه یه چک آپ دادیم متوجه شدیم پروتئین ادرارش بالا رفته ، تیروئید ش هم بالا رفته و آنزیم کبدش هم بالا رفته بود دکتر رشدش ما رو فرستاد متخصص کلیه و امپول رشد رو قطع کرد و الان داره قرص ال آرژنین می خوره، چند روز پیش که برای یه دکتر عمومی میگفتم گفت امپول هورمون رشد خیلی عوارض داره

بلوع زودرس علائمش چیه؟چطورمیشه اگربشه؟

علائم بلوغ زودتر از سن واقعی بلوغ بروز میکنه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چطوری بدم دقیق توضیح میدی

یک قاشق غذا خوری میریزم تو یه لیوان شیر هم میزنم میخوره من خودم همیشه غروب میدم بخوره ورزش هم میره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
کسی ایشون رو سرزنش نکرد شما هم لازم نیست کاسه داغ تر از اش بشین ضمنا بنده نگفتم ، دکتر کفته بود اخت ...

من فقط استپ نبود توبدن پسرمن هورمون رشد ازحدطبیعی کمترترشح میشه ممنون ازت دوستم سلامت باشین