2777
2789
عنوان

میگه گل نمیخرم واست پول الکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 66 پست
بهش بگو مگه من گشنه‌م که هی میای خوراکی میزاری جلوم؟عجبا😐😂

بهم میگه تو شکمویی من واست پاستیل میخرم دیگ گل به چه کارت میاد 😐😂

منم گفتم برو پولاتو بده هرشب مشروب بگیر بخور 

گفت خوراکی خوبه حالا هرچی باشه

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

شوهر منم همینه یعنی طلا میخره ولی گل نه میگه زورم میاد گل بخرم بعد یه هفته بندازیم دور دیگه انقدرررررر این سالا روش کار کردم سالی دو یا سه بار مناسبتی یه شاخه میخره . دسته گل فقط دوبار برام خریده که بچه ها دنیا اومدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که بقول خودش یه هزاری تو دستش نیست واقعا چرا باید فکر تشکیل زندگی باشه با جیب خالی😐😑بعدش هر چیزی جای خودش داره اگه بخوای اینجوری فکر کنی که فلان چیز بگیر خراب میشه پژمرده میشه و...که اصلا دیگه نباید زندگی کنی

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
به نظرم گل گرونه یه چیز خوب بگیره بمونه گل رو کسی میگیره پول داشته باشه جیب خالی پز عالی چرا باشه

چیز دیگه هم نمیگیره ک😐

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

راس میگه خب

گل میخوای چیکار خشک میشه باید بندازی دور برو بجاش رستورانی جایی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بستگی داره عزیزم منم اکسم دریغ از یه شاخه گل یه کادو یادگاری😂ولی الان نامزدم واسه هربار  دیدنم دسته گل میگیره همراه با کادو های ریز و درشت؛بپذیر که اخلاق این آدم همینه و قرار نیست تغیر کنه