2777
2789
عنوان

میگه گل نمیخرم واست پول الکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 66 پست
منم به شوهرم گفتم گل نگیره پول حیف میشه.بهش گفتم بجاش برام لوازم التحریر بگیره.خوراکی هم خوبه بعضی و ...

تووو منی 

منم بجاش لوازم تحریر میخره 😂 

ولی شوهرم خودش گل دوس نداره بخره 

تا حالا نخریده 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
یه شاخه گل رز ۱۷۰ شاید فکر میکنه از اونایی هستی که گل یه روز واست مهمه خشک میشه میندازی دور ، بهش ثا ...

آره همینو گفت 

گفت ک گل خشک میشه میریزی دور این پول الکیه جاش واست پیتزا میخرم

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر بیخیال بابا هرمردی ی مودی داره دیگ 

چن سال ازدواج کردم شوهرم ی شاخه گلم نگرفته 

حاظره ۴ تومن بده عینک برام بخره گل نمیخره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خب شما که داری عیب روش میزاری و از سروریخت و‌ وضعیت خونشون. خوشت نمیاد چرا باهاش موندی ؟بخاطر کادو ؟ ...

عزیز من اگر من دنبال پولو کادو بودم با این آقا اصلا کرم داشتم برم تو رابطه بین این همه کیس پولدار؟؟؟ من میخوام ببینم ذره ای واسه من ارزش قائله 

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
عهههه سلاااام من😂خدایی بهتر از گل نیست؟من عاشق لوازم التحریرم😁

اره اصن من خودم گل دوس ندارم دیگ 😁

نینی سایت نمیزاره عکس بدم ببین چقد این سالا لوازم تحریر دارم

با دیدنشون عشق میکنم