2777
2789
عنوان

امیر آرتا بلاگر

140 بازدید | 18 پست

همون بلاگری که می‌ره مرکز بهزیستی و مناطق محروم 

به نظرتون میشه اعتماد کرد براش پول زد ؟ 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صد در صد 

چرا نشه؟

مگه عکس و فیلماشو نمیبینی چقد میذاره بنده خدا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نمیدونم والا 

به دلت رجوع کن

من بودم میدادم بیمارستان برای یکی که از پس هزینش برنمیاد یا یکیو خودم شناسایی میکردم اعتماد ندارم خودم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

خیلی بد دوره ای شده 

آدم به هیچ کس نمیتونه اعتماد کنه چون اصلا کسی نیست پیگیری کنه 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
خیلی بد دوره ای شده آدم به هیچ کس نمیتونه اعتماد کنه چون اصلا کسی نیست پیگیری کنه

اره دقیقا 

نمیدونم والا به دلت رجوع کنمن بودم میدادم بیمارستان برای یکی که از پس هزینش برنمیاد یا یکیو خودم شنا ...

اخه زیاد نیست

خجالت میکشم مستقیم بدم کسی