2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا گفتم فداتشم

توی تاپیک اولتون گفتید عزیزم 

درباره سقط

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

توی تاپیک اولش اینو گفته مادرپدرناتنیمم بزوردادنم ب اون پسره اونم ۳۰سال ازم بزرگ تره

نداره چنین تاپیکی که

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نداره چنین تاپیکی که

چرا عزیزم تاپیک اولش درباره سقط جنینه 

ازش پرسیدن چرا سقط؟ توی جواب اینو گفته 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اولش برات ناراحت شدم ولی چرا باید دروغ بگی اینجا میگی پدر مادر ندارم از عاشقی زن یارو شدم بعد تاپیک تولد گفتی منو ب ژروز دادن ب ی معتاد بعدشم اونایی ک اعتیاد شدید دارن اسپرمشون خیلی قوی نیست ک هی آدم زرت و زرت بچه دار بشه 

چرا عزیزم تاپیک اولش درباره سقط جنینه ازش پرسیدن چرا سقط؟ توی جواب اینو گفته

چقد بده با احساسات کاربرها بازی کنن

خودمون کم گرفتاری داریم اینها سرخوشن با دروغهاشون حالمونو بدتر میکنن

اسی حق الناس گردنته🤒

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چقد بده با احساسات کاربرها بازی کننخودمون کم گرفتاری داریم اینها سرخوشن با دروغهاشون حالمونو بدتر می ...

آخه چی بهشون میرسه از دروغ 

این همه وقت میذاریم راه حل میدیم غصه میخوریم براشون تهش میفهمیم سر کاریم ...آدم دلخور میشه واقعا😑