2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

1394 بازدید | 125 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون بنظرتون خانومی که بارداره یکی از اطرافیان و یا همسرش عادی که یچیزی جلوش بخورن و بهش تعارف نکنن؟ یا اینکه خانم باردار اگه دلش بخواد تقصیر خودشه و باید حتما به زبون بیاره بگه به منم بده؟ 

باید بهش تعارف کنن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداره زبونش که مشکل نداره بگه میخوام باید طرف درک کنه 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

چقدر یه سری بارداری رو سخت و گنده میکنن

منم باردارم 

چیزی دوس داشته باشم میخرم ، اگه خانوادمم چیزی بخورن معمولا تعارف میزنن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوانه میزنم ...🌱

زنای باردار هم هلاکمون کردن،

بارداره،زبونشو که داره هنوز،میخواد میگه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نه بارداری که باش دلیل نمیشه هر جا هر چی دیدیم 

چون بارداریم بگیم به منم بده

کسی ام که یه چیزی میخوره ولی تعارف نمیکنه مشکل تربیتی داره ربطی به هم ندارن

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

انسان زبون داره و واقعا باید استفاده کنه 

اون سری یکی باهام قهر بود😐 از یکی دیگه شنیدم چون اون باردار بوده و گفته‌ چیپس میخوام منم گفتم آره منم دلم‌ میخواد و نرفتم بخرم باهام قهره🤨

خب مثل بچه خوب بگو برو برام چیپس بخر به خدا من علم غیب ندارم

شمام همینطور چیزیو میخوای آقا میخوام دلم خواست اونو به منم بدید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بعضی ها حامله میشن اتگار خودشونم بچه میشن از بچگی هرچی خواستن وقتشو پیدا میکنن و توقع میکنن بارداره لال ک نیست بگه منم میخام یا قطع نخاع ک نشده پاشه بره بیاره برا خودش 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

ادب حکم مبکنه ادم جلو بقبه وقتی چیزی میخوره تعارف کنه ربطی به باردار بودنم نداره حتی

به نظرم خانوم درخواست نکنه کوچیک نکنه خودشو

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

[QUOTE=365551155]اره بارداره لال ک نیست[/QUOTE

شاید جایی باشه کسایی اونجا باشن که روش نشه بگه! بنظرتون کسی که اطلاع داره خانومی بارداره باید بدون تعارف جلوش چیزی بخوره و خودش رو مدیون اون کنه؟ اصلا شما خانم هستید؟ باردار شدید ویار داشتید؟ یا انصاف چی دارین؟

وای ما یه زن باردار داریم آبم بخوریم باهامون دعوا می کنن چرا به من ندادید یعنی هممون را دیوونه کرده

ترو خدا باردار میشید دیگه شورشو در نیازید

میاد خونه ظرف خالی غذای ظهر رو‌می بینه میگه‌چرا برای من نزاشتید🤦‍♀️

خدایا امید از من معجزه از تو🤍