2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل تشریف بیارید

169 بازدید | 18 پست

میشه لطفا اگه اطلاعی دارید کمک کنید 🙏

من سونو دادم و دکترم گفت کیست ریز داری

یه قرصی بهم داد اسمشو نمیدونم ولی گفت روز ۱۵ پریودت به مدت ۱۰ روز بخور اونا رو که خوردم دو بار تو ماه خونریزی داشتم ترسیدم قرصمو گذاشتم کنار الان چند روزه از وقت پری گذشته و نشدم چیکار کنم پریود شم و برای کیست دارویی میشناسید که قطعی باشه لطفا 🥲

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون کیستای ریز ،فولیکول هایی که بالغ نشدن مکندن تو تخمدان تبدیل به تخمک بالغ نشدن ،اون قرص هم دوفاستون یا دوفامد یا نسخه خرجیش بوده برای اینکه پریود بشی داده 

احتمالا مبتلا به تنبلی تخمدان باشی 

مکمل اینوفولیک از داروخانه تهیه کن بخور 

باید قرصت جوری که دکتر داده ادامه میدادی قرصا هورمونی هستن طبیعی هست پریودی بهم بریزه

اخه دفعه ی پیشم همینو داد با اینکه بهش گفتم دفعه ی پیشم یبار پریود شدم دقیقا یه هفته  بعدش دوباره شدم و قطع نمیشد طبیعیه ؟

حرف دکترو گوش ندادی میخوای حرف خانمای نینی سایتو انجام بدی

اخه با این قرصی که بهم داد با فاصله ی یه هفته دوباره پریود شدم و خیلی طول کشید تا تموم شدنش 

برای رفع کیست هات دارویی که دکتر به من داد میتونی استفاده کنی مکملم هست ضرر نداره فقط گرون یکم 

مکمل آی پی 6 برای کیست تخمدان همین تنبلی تخمدان عالیه 

مکمل اینوفولیک برای تنظیم پریود عالیه