2777
2789
عنوان

فاز این پسر چیه من نمیفهمم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست

بسپار به مرور زمان ...میفهمی چشه 😅

فقط اونجا که گفته چرا آقای فلانی دنبالتونه 😂 

اینقدر تو دانشگاه برای من این مدت اتفاق افتاده 😁اینا خودشونم نمیفهمن چی میخوان از خودشون ،سنشون کمه ...باید بزرگ بشن 

🤍🩶🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسپار به مرور زمان ...میفهمی چشه 😅فقط اونجا که گفته چرا آقای فلانی دنبالتونه 😂 اینقدر تو دانشگاه ب ...

لعنتی به شدت باهوشه صدبار ازم پرسید چرا دنبالتونه عوض کنم گروهو اذیت میشید 

منم هی ژکوند جلوی بقیه که نه مشکلی ندارم  

فهمید قضیه رو 

ولی اون اقای فلانی بعد بی توجهی من رفت سراغ یکی شبیه من 🤣 و الان باهم دوستن 

لعنتی به شدت باهوشه صدبار ازم پرسید چرا دنبالتونه عوض کنم گروهو اذیت میشید منم هی ژکوند جلوی بقیه که ...

من این اتفاق برام ترم یک افتاد ،یکی از ترم بالاییام بود ،فهمیدم بهم علاقه داره ترم بعدش ولی تهش هیچی نشد 😅فعلا بی سر انجامه ...ارتباطمونم افتضاح 😁

چه زود کوتاه اومد 😂چرا پسرای من اهل دختر بازی نیستن 😂یه کم راحت بشه خیالم 🤣

🤍🩶🖤
نمیدونم چی بگم ولی اگر احیاس میکنی زیادی روت حساس شاید بخاطر علاقش باش

احساسم اینه که از خداشم باشه 🤣 

ولی خیلی مرموزه ابراز نمیکنه 

چون مثلا اون اقای فلانیه که بهم علاقه داشت وای دیوونم کرد از توجه زیاد حالمو بد کرد 

و ابن کاملا برعکسشه

بار اولی که باهم صحبت کردیم محبور شدیم خیلی بهم نزدیک شیم و عرق بود که از سر و صورت مون میریخت 🤣🤣🤣

بعد اصلا یه بار منو نگاه کرد برق گرفتش انگار سرشو مینداخت پایین فک کنم شیطان رجیم دید

من این اتفاق برام ترم یک افتاد ،یکی از ترم بالاییام بود ،فهمیدم بهم علاقه داره ترم بعدش ولی تهش هیچی ...

اون پسره که دنبالم بود بعد یکسال کوتاه اومد چون خسته شد 

ولی این اصلیه که اصلا اینجوری نیست یعنی کلا دختر مختر یخ

من این اتفاق برام ترم یک افتاد ،یکی از ترم بالاییام بود ،فهمیدم بهم علاقه داره ترم بعدش ولی تهش هیچی ...

حالت بد میشه 

ما تو رشتمون هرروز اینو نمیخوان انقدر دخترا با یک اشاره میان زیر دستشون 

باورت نمیشه قیافه پسرا تو در و دیوار 

حالت بد میشه ما تو رشتمون هرروز اینو نمیخوان انقدر دخترا با یک اشاره میان زیر دستشون باورت نمیشه قیا ...

خوب بین بچه های ما هم هست 😅

آخه واقعا بچه هایی که من میشناسم وقتی بفهمن یه دختر نزدیکشون میشه دوری میکنن ازش 😅کراش کلاسن دو تاشون 😂یکیشون از ترم دو دوستیم با هم به صورت عادی 

پسرای ما هم خفن نیستن همه ولی خوش قیافه هم داریم 😁

🤍🩶🖤