2777
2789
عنوان

فاز این پسر چیه من نمیفهمم 😭😭😭

252 بازدید | 39 پست

هی امید و ناامیدی 😭😭😭

واقعا چیزیه یا توهمم ؟

چون نماینده کلاسه درسخونه پولداره خوشتیپه دورش پر از دختره ولی مدلش مذهبیه یعنی با دخترا صرفا برای کار دانشگاه صحبت میکنه 

و اما رابطش با اینطوریه که از دوستام دیروز پرسیده گفته چرا خانم فلانی نیومده بعد که اومدم کلاس اخر داشت حضور غیاب میکرد بهش گفتم برای منو زدید جوری گفت بله معلومه انگار بهش مدال داده بودن  

یا بعضی وقتا ازم میپرسه تو چه گروهی بذارمت برای کارای عملی 

یا یه بار برگشت گفت چرا اقای فلانی همش دنبالتونه و مشکلی باهاش دارید عوض کنم گروهو  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کراش داری روش دلیل نمیشه اونم کراش داشته باشه😊

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اره چون با بقیه این رفتارو نداره خود دوستامم میگن

دختر از این چیزا تو دوره دانشجویی زیاده. پسری اگر دختری را واقعا بخواد و قصد ازدواج باشه میاد محترمانه میگه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
دختر از این چیزا تو دوره دانشجویی زیاده. پسری اگر دختری را واقعا بخواد و قصد ازدواج باشه میاد محترما ...

دقیقا همینه ولی بحث اینه که انگار فرق داره 

چون من تجربه داشتم همین اقا که میگه دنبالمه عاشقم بود و مدام نگاهای عشقولانه داشت 

ولی این نه اصلا اینطوری نیست حتی دوستاشم دوست دختر دارن

دقیقا همینه ولی بحث اینه که انگار فرق داره چون من تجربه داشتم همین اقا که میگه دنبالمه عاشقم بود و م ...

خب پس فکرت را الکی درگیر نکن اینا قرار نیست تو زندگی ادم باشن موقت و گذران

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
شاید کلا اخلاقش اینجوریه تا مستقیم چیزی بهت نگفته روش فاز نگیر

منم اصراری ندارم 

ولی دوستام بیشتر از خودم شک کردن 

گاهی حتی حواب پیاماشونم نمیده اون وقت به قول حبیب چرا من ؟؟؟