2777
2789

لطفا اگه مطمئن هستین بگین ممنونم💚🩵🩵🩷اگه یکی سرما بخوره حالش بد بشه یکی دوروز نماز نخونه اشکال داره؟ بعدش باید قضاشو بخونه ؟

یه سوال دیگه اگه یه نفر باید غسل کنه اما نتونه اون روز باید چکار کنه بتونه نماز بخونه

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

عزیزم نباید نمازو ترک‌کرد ختی اگه یه ادم پاهاش مشکل داشته باشه و اصلااا نتونه وایسه باید نشسته نمازشو بخون حتما قضاشو بخون 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام نماز در هر حالتی واجبه 

سرما خوردگی دلیل بر نخوندن نماز نیست

حالا شما میگی طرف مریض بوده

من میگم به هر دلیلی که نماز قضا شد

بله باید قضای نماز بجا بیاد

اینکه میگید غسل دارید و امکانش نیست

امکان چطوری نیست

آب نیست؟

فقط در صورتی که آب نیست

یا آب برای بدن مضر هست

قواعد دیگه ای داره 

منتهی اگر اب هست

فقط غسل

برای تکمیل اطلاعاتتون

میتونید با دفتر مرجع تقلید خودتون تماس بگیرید

یا با 05132020

پاسخگوی شبانه روزی مسائل شرعی تماس بگیرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نباید نمازو ترک‌کرد ختی اگه یه ادم پاهاش مشکل داشته باشه و اصلااا نتونه وایسه باید نشسته نمازش ...

غسلم اگه اب نداشته باشی یا اب برات ضرر داشته باشه و همچین چیزایی اشکال نداره فقط باید به جاش تیمم کنی بدل از غسل(ینی نیت غسل کن و تیمم کن) ولی اگه همینجوری الکی یا دلیل غیر شرعی داشتی که غسل نکزدی گناه کردی ولی نمازت درسته به شرطی که قبلش تیمم به نیت غسل کرده باشی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
عزیزم نباید نمازو ترک‌کرد ختی اگه یه ادم پاهاش مشکل داشته باشه و اصلااا نتونه وایسه باید نشسته نمازش ...

باشه ممنونم نمیشد آخه سرم و گلوم درد میکرد لرز گرفته بودم پا نمی‌شدم اصلا

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

باشه ممنونم نمیشد آخه سرم و گلوم درد میکرد لرز گرفته بودم پا نمی‌شدم اصلا

عزیزم خودمم بارها اینجوری شدم ولی خب نمیشه نماز نخوند باید بخونی حتی اگه نتونی وایسی باید نشسته بخونی گلم البته واقعااا باید مشکلی باشه که نتونی وایسی یا اگه خیلی حالت بده به یه چیژ تکیه بدی

ممنونم🩵

😘😘