2777
2789

این ماجرا برا پارساله من کنکوری بودم هیچ جایگاه خوبی نداشتم از لحاظ تحصیلی ...رئیس شرکت بود خیلی پسر کاری بود و کلا خانواده شون خیلی پولدار باباشم کارخونه داشت....پسره کارشناسی صنایع غذایی داشت...من در برابرش خیلی احساس تحقیر میکردم چون از همه لحاظ اون بالاتر بود سطح خانواده ما متوسط از لحاظ مالی

۳۰سالشه میگفت دوست ندارم همسرم ارایش و عمل جراحی داشته باشه کلا ساده باشه 

ولی خب هم بهتر ک رد کردم هم اینکه میگم اگ ب ی جایگاه خوب رسیدم اگ دیگه اینجوری گیرم نیاد چی....؟؟؟

دیگ الان فکرا فایده نداره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاستگار همیشه هس

بنظرم باید هر ۲تا خانواده از همه سطح مثل هم باشن.مالی فرهنگی مذهبی و....

اگر هم سطح نباشن اون بالاییه میکوبه تو سرش.کار خوبی کردی

تو کنکوری بودی اون ۳۰سال؟یعنی۱۱سال تفاوت سن

اتفاقا ب جایگاه خوبی برسی بهترش گیر میاد 

تو الان فقط وضع مالی طرف رو میبینی، ولی وقتی خودت بی نیاز باشی آدم درست بودن در کنار وضع مالی واست اولویت میشه

درواقع حق انتخاب داری