2777
2789
عنوان

نواربهداشتی پارچه ای قابل شستشوو

584 بازدید | 67 پست

بنظرم خیلی کثیف کاریه🤢🤢چرا اینقدر تبلیغش رو میکنن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وحشتناکه‌

نیست؟ چرا هر صدسال یه بار برمی گردیم؟😅

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

از فکرشم حالم بد شد

بعد تصور کن یکی پیدا بشه با لباسشویی بشو ه چون چندشش میشه دست بزنه🤢🤮🤮🤮🤮

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این زهرمارای بازار همه سرطان زا هستن و تنبلی تخندان و نازایی و عفونت و کوفت زهرمار میارن

به نظرم یه دونه ازاین قابل شستشو هابخریم ببینیم چجوریه

بعد خودمون هرماه چند متر مارچه بخریم عسنشو بدوزیم و استفاده که شد بندازیم آشغالی بره 

هیجی از چون مون مهم تر نیس که 

وحشتناکه‌نیست؟ چرا هر صدسال یه بار برمی گردیم؟😅

چون گرونه همه چی

باید مثل مردمان نخستین زندگی کنیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این زهرمارای بازار همه سرطان زا هستن و تنبلی تخندان و نازایی و عفونت و کوفت زهرمار میارنبه نظرم یه د ...

روزی چندبار عوض میکنی فک کن روزی ۴ بار بدوزی بندازی بره جون میمونه برات ک مهمم باشه؟

کی بشوره،؟

خیلی مسخرس تو این بحران اب و کثیفی و الودگی هوا 

بخوایم اینکارو بکنیم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

من به شخصه ‌دوست ندارم چون مصرفم زیاده نمیشه مدام وایسم اینو بشورم چندشم هم میشه هی خون بشورم بوی خون توی خونه های الان که اپارتمان هست و کوچیکه راه میافته . تبلیغه عزیزم تبلیغ یه چیزی دوختن می خوان بفروشن ایرانی جماعت هم که جو گیر

روزی چندبار عوض میکنی فک کن روزی ۴ بار بدوزی بندازی بره جون میمونه برات ک مهمم باشه؟

والااااا

چون گرونه همه چیباید مثل مردمان نخستین زندگی کنیم

نوار بشوری؟ وای نه 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
من به شخصه ‌دوست ندارم چون مصرفم زیاده نمیشه مدام وایسم اینو بشورم چندشم هم میشه هی خون بشورم بوی خو ...

والا توواین بی آبی و بی برقی و الودگی محیطی همینمون مونده