2777
2789
عنوان

دوست ندارم دیگه ب شوهرم برگردم ازش نفرت دارم چیکار باید بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست
بهش گفتم نیتت دیوونه کردن منه ..از نظرش کاراش بد نبوده بهش گفتم ببخشید خیانت فقط رابطه جنسی و قرار و ...

کارش که بد بوده ولی در حد اونجور خیانت کردن نبوده

بدیش اینه که یه کاریو کردن ولی قبول نمیکنن باید با هزار راه ازشون حرف بکشی تا به حرف بیان...

بگو اگه منم فلانی(یه پسر که یکم روش حساس باشه) رو سرچ میکردم اشکال نداشت؟ پس اگه نداره برم بکنم

کارش که بد بوده ولی در حد اونجور خیانت کردن نبودهبدیش اینه که یه کاریو کردن ولی قبول نمیکنن باید با ...

گفت بکن می‌دونم عین خودم نیتت بد نیست جلوش هرچی پسر میشناختم از خانواده خودمو خودش سرچ کردم اما حرف مفت میزنه خودش ازم میدید واویلا میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب فیلم پو ر ن رو ک همه اقایون میبینن و هرکی بگه شوهر من اینطوری نیست شوهرزرنگی داره ک دستش رو نشدهب ...

می‌دونم میبینن زنا هم ممکنه ببینن اما اینکه بگه ن نکردم بهم فشار میاد چرا چیزی ک جلو چشممه رو میگی ن

می‌دونم میبینن زنا هم ممکنه ببینن اما اینکه بگه ن نکردم بهم فشار میاد چرا چیزی ک جلو چشممه رو میگی ن

خب لابد جوری میگی ک بترسه ول کن بابا دنبال دردسری

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

خب لابد جوری میگی ک بترسه ول کن بابا دنبال دردسری

می‌گفت مگه ازت میترسم گفتم خوب مرد باش سرتون بالا بگیر بگو کردم دروغ چرا بعد دو ساعت حرف زدن گفت آره دیدم ..قشنگ داره با روانم بازی می‌کنه

حق دارم نخوامش دیگه ؟؟وقنی براش مهم نیستم باهام بازی می‌کنه دروغ میگه چرا دیگه دلم باهاش صاف بشه

ن چون خیلی خیلی حساسی الکی گیر میدی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

کارش که بد بوده ولی در حد اونجور خیانت کردن نبودهبدیش اینه که یه کاریو کردن ولی قبول نمیکنن باید با ...

نه باید فقط میگفتی یعد اگه میگفت طوری نیس دواز چشمم میکردی و یه کاری میکردی میدید بعد به قول خودت واویلا میشد

ن چون خیلی خیلی حساسی الکی گیر میدی

واقعا حساسم ؟؟وقتی باهاش قهرم محلش نمیدم دیوونه میشه دق می‌کنه اما ایندفعه واقعا تحملم تموم شده سختشه طبق روال من زندگی کنه خوب نکنه ..من کاری ک اون دوست نداره نمیکنم واقعا

نه باید فقط میگفتی یعد اگه میگفت طوری نیس دواز چشمم میکردی و یه کاری میکردی میدید بعد به قول خودت وا ...

کردم اتفاقا تا مدتها تو قسمت سرچ اینستا پسر میدید فقط ..بعدم پاک میکرد آخر سر گفت تموم کن اینکارو دیگه

می‌گفت مگه ازت میترسم گفتم خوب مرد باش سرتون بالا بگیر بگو کردم دروغ چرا بعد دو ساعت حرف زدن گفت آره ...

مردا همینن دقیقا 

شوهر منم همینطوره 

اخلاقشونه دیگه 

سخت نگیر 

حالا ما تا بیان ازمون بپرسن اگه اشتباهی کرده باشیم سرمون میندازیم پایین و میگیم همون اول اره کردیم،ولی اونا نه.

کردم اتفاقا تا مدتها تو قسمت سرچ اینستا پسر میدید فقط ..بعدم پاک میکرد آخر سر گفت تموم کن اینکارو دی ...

خب فهمیده لج کردی از سرلجته 

باید میزاشتی یکم میگذشت یا یه جور دیگه نشونش میدادی که از سر تلافی نبوده باشه و خودت کردی 

اسی منم رو این چیزا حساسم حتی ازتون بدارم دوس ندارم شوهرم اینستا داشته باشه بنظرم تو دیگه داری خیلی سخت میگیری معلم و دانش آموز که نیستید بنده خدا مشکلی نداره به شوهر نرمال بخاطر این چیزا زندگیتو خراب نکن حالا تذکر بده ولی قهر ودعوا راه ننداز اگه روش باز بشه دیگه هیج جوره جم و جورش نمی تونی بکنی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

کردم اتفاقا تا مدتها تو قسمت سرچ اینستا پسر میدید فقط ..بعدم پاک میکرد آخر سر گفت تموم کن اینکارو دی ...

البته همینکه گفته تموم کن اینکارو معلومه حرصش دراومده 

ولش کن دیگه 

خودشم میدونه اشتباه کرده میخواد بگه مثلا منظوری نداشته