نمیدونم باید چیکار کنم از دروغ خسته شدم ده ساله ازدواج کردیم س مورد پیش اومده و منو خر فرض کرده چند روزشو مقاومت کرده اما بعدش اعتراف کرده ..خستم ازش متنفرم ازش کاش خانواده خوبی داشتم ..یبار تو تلگرام دیدم قسمت سرچ اسم دو تا دختره ک یکیش پروفایل نداشت یکیش پروفایل ادبی و منظره داشت گفتم چت کردی بهم گفت بهشون پیام بده هر جور دوست داری اما اگر اشتباه کرده باشی طلاقت میدم منم پیام دادم خودمونی جوری ک انگار طرفو میشناسم اما جوابمو ندادن حتی یک هفته گوشی دم دستم بود اما ج ندادن فک کنم یکیشونم بلاکم کرد شوهرم قسم خورد ک گزینه جست جو اطرافو زده ممکنه اون استیکر اول هر صفحه رو زده باشه پیام رفته باشه ..این گذشت ..یبار تو اینستا ی دختریو ک ب شدت روش حساس بودم رو سرچ کرده بود س روز زار زدم قهر کردم سفت و محکم میگفت سرچ نکردم نمیدونم از کجا اومده بلاخره دید کوتاه نمیام رفتم پیش وکیل گفت سرچ کردم اما از رو کنجکاوی چون فامیلمونه گفتن بلاگر شده رفتم ببینم چی میزاره و چیکار میکنه در صورتیکه میدونست روش حساس بودم و قبلاً شایعه شده بوده با هم دوست بودن ..چند شب پیشم تو گوگلش پو ر ن سرچ کرده بود کلی ..بازم منکر شد حتی پیام طلبکارانه داد تو تاپیکای قبلیم هست پیاماش اما دید بازم کوتاه نمیام گفت آره دیدم چ اشکال داره خیلی وقت بود ندیده بودم مگه خیانت کردم مشکلش چیه گفتم مشکلش دروغه توعه چند روزی سر سنگینم جوابشو نمیدم هیچ حسی بهش ندارم اومدم دیدم بابام ازش دورم گفت خیلی نگرانی برگرد گفتم مگه میشه دیدن بالای مریضم نیام چون تو ممکنه کج بری .حالا شما جای من باشید چیکار میکنید ..چیزی ک از نظر اون مهم نیست از نظر من هست چطور ممکنه میگه براش مهمم اما کارایی ک بدم میومد رو انجام داده بعدم بگه نکردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم میبینن زنا هم ممکنه ببینن اما اینکه بگه ن نکردم بهم فشار میاد چرا چیزی ک جلو چشممه رو میگی ن
خب لابد جوری میگی ک بترسه ول کن بابا دنبال دردسری
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
حق دارم نخوامش دیگه ؟؟وقنی براش مهم نیستم باهام بازی میکنه دروغ میگه چرا دیگه دلم باهاش صاف بشه
ن چون خیلی خیلی حساسی الکی گیر میدی
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
اسی منم رو این چیزا حساسم حتی ازتون بدارم دوس ندارم شوهرم اینستا داشته باشه بنظرم تو دیگه داری خیلی سخت میگیری معلم و دانش آموز که نیستید بنده خدا مشکلی نداره به شوهر نرمال بخاطر این چیزا زندگیتو خراب نکن حالا تذکر بده ولی قهر ودعوا راه ننداز اگه روش باز بشه دیگه هیج جوره جم و جورش نمی تونی بکنی