2777
2789

دیروز با پسرم که بیش فعالی داره و مدام بهونه الکی میگیره دعوام شد ،کلاس دومه و بشدت از کاراش و رفتاراش آرزوی مرگ میکنم (فقط کسایی که بچه بیش فعال دارن میفهمن چی میگم)خلاصه کنم پسرم با کتابش محکم چندبار کوبید رو دست و بازوم و جاش کاملا قرمز شد و پف کرد تقریبا ،شبش من تو فکر بودم هی آه میکشیدم و تو خودم بودم ،و واسه شوهرم گفتم ،انتظار داشتم یه محبتی چیزی ببینم و آروم بشم ،دیدم گفت حتما تو اذیتش کردی و حقته 🥲

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

منم هیچی نگفتم ،که وضعیت به دعوای بزرگی تبدیل نشه ،ولی وجودم پر درد شد ،حتی از درد دستم صد برابر بیشتر .تا اینکه بعد نیم ساعت متوجه شدم شوهرم دیگه محلم نمیده و خیلی سرد برخورد میکنه ،رفتم کنارش گفت فقط برو اونور تا جلوی بچه حرفی بهت نزدم و منم اون شب با درد و بغض خوابیدم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز صبح که بیدار شدم حالم بد بود و گلوم عفونت کرده بود رفتیم دکتر یهو بحث زن همکارش رو پیش کشید که شوهرش خونه به نامش کرده و اشتباه کرده و حالا زنش ازش خونه رو مبخاد ،و یهو گفت زنا تو خونه پدرشون از گشنگی میمیرن بعد که میرسن خونه شوهر انتظار همه چی دارن و.‌‌...هی ادامه داد

عزیزم غصه نخور ... این روزا هم میگذره... مواظب خودت باش 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

من هیچی نگفتم دیدم خودش آروم شد ،من داشتم از بدن درد میمردم واقعا ،بعد رفتیم دنبال پسرم با اون حال بدم بیارمش خوپه اصلا چشام باز نمیشد از درد دیدم پسرم امروز بی ادبی کرده و کتک کاری و..‌‌وبا گریه تا خونه کشوندمش ،بخدا انقد پاهام سنگین بود نمیتونستم تکون بدم ،اومدم خونه نق نقاش شرو شد گفتم بازی کنیم ،لباسامو دربیار ،غذا بیار و....همش هم با گریه 

واقعا کم آوردم امروز ،خیلی دلم برای دردایی که میکشم و دم نمیزنم میسوزه 

ول کن بچه است به دل نگیر به شوهرت هم نگو

بخدا کم آوردم ،خیلی خستم ،درمونده شدم

عزیزم غصه نخور ... این روزا هم میگذره... مواظب خودت باش

ممنونم ،یه لحظه حس کردم مثل خواهرمی ،همونقدر مهربون 🥺😔

ممنونم ،یه لحظه حس کردم مثل خواهرمی ،همونقدر مهربون 🥺😔

خواهش میکنم گلم چه فرقی میکنه شما هم جای خواهر من   

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

شوهرمنم همینه

یکبار نشد از،من تعریف کنه

همیشه فقط میگه تو غرغرویی تو فلانی بهمانی 

من کلا باهاش درددل نمیکنم

ادم بدتر حالش بد میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ک از دست شوهرم خسته تر هستم..بچه ها اذیت میکنن میگی نمیفهمن و کوچیک هستن ..اما شوهرم با 33سال سن انقد غرغر میکنه و شلخته اس و...ک دلم میخاد بمیرم از دستش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من ک از دست شوهرم خسته تر هستم..بچه ها اذیت میکنن میگی نمیفهمن و کوچیک هستن ..اما شوهرم با 33سال سن ...

من بدبختیم اینه اگه حتی کسی بمیره من ناراحت باشم یا گریه کنم ،دیگه باهام قهر میکنه ،یا یه فحش به اون مرده میده.اصلا نمیدونه یا نمیتونه همدردی کنه.

اون شب حداقل میتونست به پسرم بگه حق نداشتی اینجوری مادرتو بزنی ،دیدم میگه حقت بوده اونم جلو پسرم .پسرم خندید گفت خوبت کردم🥺