2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 122 پست

بابا نگران نباش پیدا میشه هنوز سنی نداری البته قسمت هم کار خودشو می‌کنه منم ی خواستگار داشتم چون هم مذهب نبودیم رد کردم الان خبرنگار صدای آشنا آمریکاست نمیشه بزنم توسرم خخخ و یا خواستگار صراف داشتم انگلیس بود بخاطر اینکه پر جمعیت بودن رد کردم میذارم پای قسمت میگم نبوده قسمتم تو هم همین فکرو کن ان شاءالله ی خویش برات میاد

باورم نمیشه از دخترای امروزی این حرفارو می‌شنوم. ۹ سال بزرگتر بوده الان حسرتشو میخوری!!!!!

الان سنی نداری این افکار منفی چیه.برو دنبال علایقت که بهترین نسیبت بشه انشاا...

این حرفارو بریز دور خوش بگذرون که این دوران برنمیگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مثلا چیکار کنم برای ازدواج تلاش خاصی نمیشه کردفقط باید موقعیتم بالا ببرم که همزمان سنم بالا میر ...

خب با اونم تضمینی نبود خوشبخت حداقل الان لیسانس داری که کسی نمیتونه ازت بگیره و میتونی باهاش کار پیدا کنی. نمیفهمم منظورتو که میگی از دانشگاه اونی که باید رو بدست نیاوردی؟مگه چی میخواستی؟

بعدشم دانشگاه به آدم فکر آکادمیک و نقادی باید بده اگرنه درسته وقتتو تلف کردی. اومدیمو سال دیگه با یه دکتر ازدواج کردی اونوقت میگی چه خوب 18 سالگی خودم به فنا ندادم.

تو جامعه ثروت هست فقط توزیعش ناعادلانست.

وقتش کی هست؟سن شخصیتی مهمه نه سن شناسنامه

۲۵ به بالا

از نظر تحصیلی و‌شغلی بع یه جایی برسه

تا حدودی به استقلال برسه بعد.

و حرف خانم باجی های سنتی اهل قجری هم اهمیت نده که وااای شوهر پیدا نمیکنی.....

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

باورم نمیشه از دخترای امروزی این حرفارو می‌شنوم. ۹ سال بزرگتر بوده الان حسرتشو میخوری!!!!!الان سنی ن ...

فرهنگ  شهرهای کوچک تغییر نکرده 

به کامنت های همین تاپیک نگاه کن متوجه میشی

جامعه مردسالار و خرده فرهنگ سنتی یکم که از شهرهای بزرگ دور بشی حاکم میشه و میگه دختر کم سن مرد هرسنی که داشت !!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

خواهر بزرگ منم چقدر دلش میخاست مثل بقیه هم سن و سالش بقیه ی همکلاسیاش شوهر کنه ولی براش پیش نیومد اینقدر افسرده شد بدبخت موهاش سفید مثل دندوناش شدن ۴۳ ساله لاغر پیر بخدا هزارتا مریضی داره از بس غصه خورده نابود شد چندتا پیرمرد هم آوردن براش انتخابش نکردن،همکلاسیاش بخدا نوه دارن این چی حالا خواهر کوچیکم دستشو گرفته از این دکتر ب اون دکتر چقدر دلم میسوزه کسایی ک مثل بقیه دخترا میخان طعم زندگی مشترک رو بچشن

وقتش کی هست؟سن شخصیتی مهمه نه سن شناسنامه

جالبه خانوادت راضی بودن خودت نخواستی. چه اشکال داشت ازرواج میکردی و درسم میخوندس

من همش خانوادم نذاشتن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

من ۲۳ ازدواج کردم ولی در رابطه با خانواده همسرم اصلا موفق نبودم چون سیاست و تجربه نداشتم که چطور رفتار کنم و حرف بزنم  ،هر چند که اونا هم ادمای خوبی نیستن 

حالا فک کن ۱۸ ازدواج میکردم به نظرم اصلا خوب پیش نمیرفت 🥴

ماهم همینطور دخترامون زود عروس میشن

الان خواستگارات کمتر شدن؟

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!