2777
2789
عنوان

باردارم اصلا نمیتونم کارای خونه رو انجام بدم به زور بلند میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 18 پست
اخه یکی دو روزم که نیست که من بخوام مرتب پرستار بگیرم . تازه کارام اونقدری نیست که خدمه و پرستار بخو ...

من نگفتم پرستار بگیر. گفتم خودمم مثل شما حال نداشتم ولی نه پرستار گرفتم نه چیزی. فقط همه چیز و ول کردم. حتی گردگیری. اصلنم پشیمون نیستم. بالاخره میگذره دیگه. سختش نکن واسه خودت. بزار خونت بدون جارو باشه.بزار گازت کثیف باشه. سینکت پر ظرف باشه‌‌. خود شوهرت ببینه ظرف نیست توش آب بخوره پامیشه میشوره. تو الان وظیفه مهم تری داری اونم حفظ سلامت جنینت

بهتر میشی عزبزم من هفته ده مث جنازه بودم حتی نمی‌تونستم مای ببی‌ بچمم عوض کنم الان ک 17هفتمه یکم بهت ...

آره واقعا انگار جون از بدنم بریده . من قبل بارداری روزی بیستم چای میخوردم یعنی اگه هیچی نمیخوریم چایی به راه باید می‌بود ولی الان حتی از چای بدم میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ کس نمیاد کمکم شوهرم هم که تا غروب نیست وقتیم میاد انگار طلب کاره ...نمیگم خیلییییی حالم بده و ...

از مامانت بخواه. بگو بیاد برات حداقل ناهار رو بذاره .سلامتیت که شوخی بازی نیست

بعدم مگه قبل بارداری با شوعرت اتمام حجت نکردی که باید کاز کنی.من شوهرم تا قبل بارداری ابم باید دستش میدادم ولی قبل اقدام بهش گفتم. اتمام حجت کردم که باید کمک کنه کارای خونه رو

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره واقعا انگار جون از بدنم بریده . من قبل بارداری روزی بیستم چای میخوردم یعنی اگه هیچی نمیخوریم چای ...

میگزرع قشنگ درکت میکنم ولی کارایی خونه رو ولشکن همینکه یه غذا بپزی ظاهری جمع جور کنی کافیه دیگ مهم تو بچه ای کار همیشه هس ولشکن میگزرع منم سر سری یه جمع جوری میکنم همین دیگ