عزیز دلم ، نه ان شاالله یه چکاپ بری و از اولش پیش یه دکتر خوبی برو ، هییچ مشکلی پیش نمیاد، منم یه مرده زایی گل دختر تو هفته ی ۲۵ با سزارین سال ۹۷ داشتم و تا الان متاسفانه باردار نمیشم، دیگه ناامیدم کلا، ولی شما ان شاالله زیر نظر دکتر اقدام کنی موردی نداره
عزیزم من هم یه زایمان زودرس تو ۲۱ هفته داشتم البته مشکل م نچیز دیکه ای بود
بعضیا رحمشون نمیتونه بچه رو بیشتر نگه داره شاید بتونی توی ۲۹ هفته بچه رو دربیاری تو دستگاه باشه من شنیدم یکی اینطوری بود دکتر بچه رو زودتر درآورد
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نگران نباش حسم ب بارداریت مثبته همه چی ب خوشی پیش میره من خیلی استرس دادم میگم کاش حامله نشم ب این ...
عزیزم ممنونم، نگران نباش اگرم شدی لطف خدا بوده ناراحت نباش، فقط از الان بیفت دنبال ازمایش ژنتیک، ایمنی انعقاد خون همه چی من همرو دادم اوکی بود اما وقتی انجام بدی خیالت راحت میشه حتی مشکلی نباشه بعد باردار شرو بر من ۹ماهه از دست دادم سز بودم اصلا استرس نگیر
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
چ آمپولی اصلا دلیل مرگش معلوم نشد کیسه آبم خشک شد تیروئید داشتم ووکم خونی
انوکسا , و قرص آسپرین
منم دارم استفاده میکنم
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
ژنتیک جفتتون باید انجام بدید اگه تهرانی برو بیمارستان امام خمینی خیلی ارزونه و خلوته، همه ی ازمایشاتو اونجا انجام بده ب دگترت بگو بنویسه برو اونجا انجام میدن بیرون بالای ۱۰تومن میشه اما اونجا کل ازمایشام یک تومن شد
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔