2777
2789

جلوگیری با کاندوم بوده 

فقط یبار جلوگیری نداشتم شوهرم نزاشت جلوگیری کنم حالا استرس دارم کاش حامله نباشم می ترسم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بارداری بعدیت باید آمپول بزنی هر روز

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بچه دوست نداری؟

خب تازه ۵ ماه گذشته می ترسم باز تکرار شه بمیره

خیلی استرس دارم 

حداقل سال جدید باردارشم ن ب این زودی امان از دست شوهر خنگم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
تو بارداری بعدیت باید آمپول بزنی هر روز

چ آمپولی 

اصلا دلیل مرگش معلوم نشد کیسه آبم خشک شد 

تیروئید داشتم ووکم خونی

جلوگلو عزاگرفتی نترس

چ کنم خدا خیلی بده می ترسم  اینقدر گریه کردم امان از شوهر نفهم

خب تازه ۵ ماه گذشته می ترسم باز تکرار شه بمیرهخیلی استرس دارم حداقل سال جدید باردارشم ن ب این زودی ا ...

عزیرم من تاپیکت دنبال میکردم باردارم برام دعا کن، و خودتم بسپر ب خدا انشالله هرچی خیره پیش میاد نگران نباش

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
چ آمپولی اصلا دلیل مرگش معلوم نشد کیسه آبم خشک شد تیروئید داشتم ووکم خونی

منظورش امپول انوکساپارین من پارسالم میزدم، امسالم دارم میزنم اسپرینم میخورم اینبار ب شماهم میدن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیرم من تاپیکت دنبال میکردم باردارم برام دعا کن، و خودتم بسپر ب خدا انشالله هرچی خیره پیش میاد نگرا ...

تنت سلامت عزیزم آن شاالله ک سالمه و بخوشی میاد بغلت چند ماهته؟

تنت سلامت عزیزم آن شاالله ک سالمه و بخوشی میاد بغلت چند ماهته؟

من تازس ۶هفتس هنوز بر قلب نرفتم خدا کنه خوب پیش بره💔

من تازس ۶هفتس هنوز بر قلب نرفتم خدا کنه خوب پیش بره💔

نگران نباش حسم ب بارداریت مثبته 

همه چی ب خوشی پیش میره 

من خیلی استرس دادم  میگم کاش حامله نشم ب این زودی

آزمایش بعد سقط رو بده مثل خود ایمنی ،انعقاد خون ،چکاپ برای بارداری هم بده حالا که داری اقدام میکنی

مجبورم باید برم