2777
2789
یکسال تعهد خدمت داشتم رفتم بعدش ام استعفا دادم

یکسال نیس گلم ۸ ساله 

کلی ام جربمه باید بدی اگ نخوای بری

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحت راحتیم نیست ولی خوبه روحیه خوبی ام داره

خب آره هر کاری سختی خودشو داره ولی خب اینکه عید و تابستون تعطیلن 

تمام تعطیلی های بین ترم آلودگی هوا بارندگی و ....خب این برا خانوما یه امتیاز محسوب میشه دیگه 

از اون طرف امن هم هست برا خانوما ...حالا اون مزاحمتهایی که تو شغلهای دیگه برای خانوما هست تو معلمی نیست 

خب آره هر کاری سختی خودشو داره ولی خب اینکه عید و تابستون تعطیلن تمام تعطیلی های بین ترم آلودگی هوا ...

اون تعطیلی های بین ترم و آلودگی ها و... تعطیل نیستن، تو شاد هستن که به مرتب سخت تر از حضوری هست

روزهای عادی هم که تا ظهر تو‌مدرسه هستند، عصر تو خونه تکالیف اصلاح میکنن اکثرا

مادرم معلم هستند

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اون تعطیلی های بین ترم و آلودگی ها و... تعطیل نیستن، تو شاد هستن که به مرتب سخت تر از حضوری هستروزها ...

عزیزم معلمای ابتدایی تو شاد هستن 😅😅😅دبیرستان از این خبرا نیست 

تو فامیلمون تا دلت بخواد معلم داریم خودم اطلاع دارم همه چیو 

بعدم اینکه تو خونه باشی به همه ی کارات برسی تو شاد هم کلاس بذاری راحتتره یا از صبح کله ی سحر بری سر کار دم غروب برگردی خونه ؟من خودم بچه مدرسه ای دارم دوران کرونا هم مدرسه میرفت مجازی هم دیدم 😁😅😅😅

عزیزم معلمای ابتدایی تو شاد هستن 😅😅😅دبیرستان از این خبرا نیست تو فامیلمون تا دلت بخواد معلم داریم ...

خواهرم شما از دور نگاه میکنی برای همون

مادرم پایه هفتم و هشتم تدریس میکنن و تو شاد هستن.‌ شاد برای کل دانش اموزان هست.

بله به نظر اینطور میاد که تو خونه باشی کاراتم انجام میدی، اما در واقعیت چند ساعت پای گوشی تدریس کردن برابر سه روز تدریس حضوری میشه، انقدر مشکلات داره که بعدش گردن درد و سردرد میگیری و تا بچه ها یکم به راه بیان خیلی خسته میشی

کلا آدم چطور میتونه نظر بده وقتی تو موقعیتش قرار نگرفته و انجامش نداده.

هر شغلی هم سختی های خودش رو داره.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀