2777
2789
من الان اول ۶ هستم باید بدم دکترمم حساس اجبارم هست

ببین حتما انجام بده خب، افرین گوش کن که خیالت راحت بشه، حتما سینه کبابی شام بخور یا سیته مرغ پخته کنارشم سالاد کاهویی چیزی بخور تا صبح قشنگ سیر نگهت میداره البته شب به موقع بخواب که تا صبح دلت ضعف نره

ببین تو از اژمایش میترسی من از طبیعی میترسیدم وحشت داشتم اصن از بارداری بماند که چه بارداری مزخرفی د ...

اره بابا تازه طبیعی اینقدر درد داره دیگه پارکی ام بده بخیه ام بخوری

سزارینم همین بدبختی هارو داره یجور دیگه شکمت ۷ لایه پاره میشه 

ما زنا هرچی درد میکشیم اخرش میگن نام پدر؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه زایمان چی میکی؟ اکه طبیعی باشی یجور درد و امپول و سرمسزارینم که یجور دیگهاگه میخای مامان شی خود ...

خاک توسرم خیلی ضعیفم...بااین وضعم میخام حامله شم..اگ حامله شم ک بیشتر استرس میدم برا بچه.....😭😭😭

خاک توسرم خیلی ضعیفم...بااین وضعم میخام حامله شم..اگ حامله شم ک بیشتر استرس میدم برا بچه.....😭😭😭

منم ادم استرسی بودم 

خوب نیست به بچه منتقل میشه چون هورمون کورتیزول وارد خون بشه از جفت رد میشه

من که اوایل بارداریم خیلی ترسیدم اونم بخاطر اتفاقای داخلی بود که اسراییل هی تهدید میکرد نابود شدما

اسم ازمایش و سرم میاد سکته میزنم درجا....الام تواقدامم بفکره اون ازمایش اینام 🥲طبیعی خیلی بده؟؟؟

ن بد تیست بعدش انقده سبک میشی و راحت خودت کارای خودتو بچتو میکنی که میگی چه خوب طبیعی رفتم اونایی که سزارین میشن بندگان خدا الکی مبگیم خوبیم به زوره پمپ دردو دارو ولی اونا اول هیچی ممیفهمن بعدش که بچه میاد تازه درداسون شرو میشه خوبی طبیعی اینه با اومدن بچه دردا میره با حوصله و راحتی میتونی به بچت شیر بدی بغلش کنی

منم ادم استرسی بودم خوب نیست به بچه منتقل میشه چون هورمون کورتیزول وارد خون بشه از جفت رد میشهمن که ...

وای الهی🥲🥲عزیزدلم اولین بارداریته؟ایشالاه ک نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت..کم مونده دیگ بیشتر راهو اومدی...من ارزومه بی بی چک مثبت رو ببینم و ذوق کنم بیام بیرون ازخوشحالی گریه کنم بعددب شوهرم بگم هیییی😔واس منم دعا کنم گلم.

یاخدا این ازمایش...مث سگ ازش میترسم بخدا الان حامله نیسما ولی فقط توفکر اینم ک حامله شدیم‌چجور ۴بار ...

همه قرار نیست ۴بار بدن.بستگی به وضعیتت  و تشخیص دکت داره.بعضی ها ۲بار ازمایش میدن.بعضیا هم ۳بار

اخ اون پودر انقدر بدمزه است من ک بالا آوردم گفت برو دوساعت دیگه بیا

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
ن بد تیست بعدش انقده سبک میشی و راحت خودت کارای خودتو بچتو میکنی که میگی چه خوب طبیعی رفتم اونایی که ...

وای مرسی ک گفتی.بنظرت من ی روز بخام زایمان کنم،ازعهده طبیعی برمیام؟منی ک اینقد از سرم و امپول میترسم

وای الهی🥲🥲عزیزدلم اولین بارداریته؟ایشالاه ک نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت..کم مونده دیگ بیشتر راهو ...

قربونت برام دعا کن

منم برای تو دعا میکنم🥺❤️ فقط خودتو قوی کن مادر بودن روحیه فولادی میخواد