یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین چیزایی بخور که پروتئین داشته باشه که سیرت کنه مثل سینه مرغ و تخم مرغ اینا چیزای شیرین یا برنجو ماکارانی بخوری اولش خوبی ولی بعدش افت مبکنه قندتو زود گرسنت میشه
دقیقا مثل من دیگه پدرم دراومد هم تو بارداری هم یه بار گفتن سن بچه کمتر از تاریخته یه بار گفته کیسته ابت آب نداره یه بار گفتن مشکوکی به دیابت همش این بیمارستان اون بیمارستات همش خون میگرفتن نوار قلب نمیدونم سونو و تست امینوشور و ازین چیزا پدرم دراومد زایمان کردنی ام که دوتا دانشجو اومدن امتحان بدن افتادن گیره من اولی تا اومد سرم بزنه استادش گفت ردی گفت چرا گفت ببینم مگه نباید ... من سریع گفتم الکل بزنه گفت اخ استاد ببخشید ،دومی اومد سرم بزنه جوری زد پارجه تخت یکه به خون شد گفت احمق زدی رگو داغون کردی😑 اخر خوده استاده سرم زد برام، منم خیلی بدبختی کشیدم جفت زایمانام این پودره قنده یه گوشش بود