2777
2789
عنوان

به عنوان یه ترک با یه کرد وارد رابطه میشین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 32 پست
تو اطرافم ازدواج کورد و تورک زیاد دیدم

بله قطعا هست

ولی کلا مچ شدن با ما یکم سخته

پسرای ما شدیدا غیرتی ان و یه خصوصیاتی دارن که فقط یه کورد میتونه درک کنه

یه تعلیقی😵‍💫

طلا فروشه بچسب بهش چیکار داری کورده یا چیه😂

دوستمم همینو میگه😂میگه تو به قیافه و قوم و.. چیکار داری خودتو بچسبون بهش طلا فروشه😂💔

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مادرم و خالم گیلانی هستن و پدر و عمومم کورد خیلیم خوب کانکت شدن ترکیب برنده😂

عزیزم گفتم اون پایین

میگم امکانش هست

ولی بعضیا واقعا خصوصیات خاصی دارن

یه تعلیقی😵‍💫

عزیزم این چیزا به شخصیت خود فرد بستگی داره و ربطی به ترک و کرد بودن ندارهمن خودم کوردم ممکنه با همزب ...

ممنون عزیزم به خاطر راهنمایی عالیت حتما گلم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

چه خصوصیتی مثلا

غیرتی ان شدیدا

بیشترشون اصلا نمیزارن خانومشون تنها حتی جایی بره

پوشش خیلی گیر میدن

حتی به طرز صحبت کردنم تو جمع گیر میدن

و خیلی چیزایه دیگه که تا داخل جمع کوردا نباشی متوجهش نمیشی

یه تعلیقی😵‍💫

غیرتی ان شدیدابیشترشون اصلا نمیزارن خانومشون تنها حتی جایی برهپوشش خیلی گیر میدنحتی به طرز صحبت کردن ...

اگه انقد غیرتین پس چرا مراسماشون مختلطه پیش هم از نظر حجاب راحتن و اینا

من ترکم ما رو حجاب حساسیم و مراسما مرد و زن جداس کم پیش میاد مختلط ولی کوردا مختلط رقص کوردی میرن و اینا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن