2777
2789
عنوان

کیست آندومتریوز

48 بازدید | 9 پست

بچه ها من مجردم و رفتم سونو بم گفت کیست شکلاتی داری😭😭😭

۵سانته

کسی اینجا بوده که کیست شکلاتی داشته و درمان شده؟

خیلی نگرانم

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من داشتم باعث نازایی میشه لاپروسکوپی کردم بعد ی ماه حامله شدم.

چندسالتونه؟کیستتون چند سانت بود؟

و اینکه هزینه عملش چطوری بود

عمل سختی بود؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم خیلی نگرانم

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
اره دکتر خوب برو، کوچیک میشه عزیزم

شما قبلا داشتید؟با قرصم کوچیک میشه یا حتما عمل میخواد؟😭

چندسالتونه؟کیستتون چند سانت بود؟و اینکه هزینه عملش چطوری بودعمل سختی بود؟ببخشید انقدر سوال پرسیدم خی ...

مال ۷ سال پیشه .اون موقع پنچ میلیون تو کلینیک خصوصی انجام دادم .۲۷  سالم بود.دردش فقط ی روزه اونم بخاطر منو اکسید کربنه که تو لاپراسکوپی استفاده میشه فکر میکردم دارن با سنگ میزنن رو شونه هام.اگه راه بری زیاد مایعات بخوری درد کمتر میشه.موقع ل پرواسکوپی دکتر گفته بود دو تا کیست هم تو واژن بوده که تو سونو. مشخص نبوده.

مال ۷ سال پیشه .اون موقع پنچ میلیون تو کلینیک خصوصی انجام دادم .۲۷ سالم بود.دردش فقط ی روزه اونم بخ ...

خیلی ممنون عزیزم❤️