2777
2789
عنوان

بنظرتون زن داداش ها (چ خودمون ک زن داداشیم چ زنداداشمون)

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 102 پست
رسم بر اين برادر براي خواهر عيدي ببره.برادرم براي من نميارهول من براي خواهر شوهرم ميبرم

خواهر شوهرت چی جبران میکنه؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنین رسمی نه داشتیم نه تا حالا شنیده بودم😕  

جالبه که ما آدم ها چقدر برای خودمون دردسر درست میکنیم 😅😅

خوش‌باشید الهی ♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مجرده؟

آره و ۲۰ ساله

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
و همچنان میبری؟

اره دیگه چاره ای نیس ولی خب ی چیز معمولی میبرم

مثلا یسال شیرینی خوری، یسال شکلات خوری و... 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

نشنیده بودم همچین چیزی رو! چ چیزایی مد میکنید😑

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من خواهرشوهرم طلاق گرفته ۴۰سالشه،پسرش تومناسبتا مثلا یلدا یا روز مادر،بمنم کادو میده چ زیاد چ کم،منم برا خواهرشوهرم روزمادر و شب یلدا و تولدش کادو میخرم چ ارزون چ گرون...اخه خیلی دلش شکسته بلخره اونم دلش میخاست زندگی و شوهر داشت

خواهرشوهر نمیبره برادر میبره این از این، اون هم در صورتی که دختر یتیم باشه وگرنه پدر باید عیدی بده، سال تا سال زن و بچه داداش حقوقش رو میخورن سالی یکبار به خواهرش نمیرسه؟