انقد بهش بها دادی دم دراورده و روش زیاد شده راحت میتونه تلافی و لج کنه و قبلا جرئت نداشت مثلا رد تماس کنه الان ولی میدونه بدتم میاد لج کنه اینکارو میکنه باید چیکار کنی که آدم شه و روش کم شه؟
نه چه ربطی داره تو مشکل بدبینی داری همه چیز قابل حل شدنه تو اصلا دیگه هیچ جا نظر نده مرسی حوصله ندار ...
امیدوارم حل بشه موفق باشی
شعرایی که دوس دارم مینویسم بخونید شما هم من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر ** من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم
خدا شفات بدهنه ازت نگذشته هنوز که زنده هستی سرت بیاد حتی ۱ساعتم کافیهبای
اوکیه بای😂
شعرایی که دوس دارم مینویسم بخونید شما هم من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر ** من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.