2777
2789
عنوان

پسری که

342 بازدید | 36 پست

انقد بهش بها دادی دم دراورده و روش زیاد شده راحت میتونه تلافی و لج کنه و قبلا جرئت نداشت مثلا رد تماس کنه الان ولی میدونه بدتم میاد لج کنه اینکارو میکنه باید چیکار کنی که آدم شه و روش کم شه؟

رابطه به اینجا کشید که گفتی بهش رو دادم چندی دیگه کات میشه کاریش نمی‌خواد بکنی منتظر تموم شدن از طرف اون باش یا خودت زودتر تمومش کن

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره خب رو دادم بگم ندادم؟!

حالا بعدا میفهمی عزیزم😅

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

تو حتما از اونایی که هی خودتو میاری پایین برا پسر و فقط یه طرفه هستین بقیه رو جمع نبند زر زری🤣🤣

ن والا از من که دیگه گذشت این کارا 

ولی این چیزا رو تجربه گفتم صبر کنی خودت متوجه میشی چی گفتم عزیزم😅

ن والا از من که دیگه گذشت این کارا ولی این چیزا رو تجربه گفتم صبر کنی خودت متوجه میشی چی گفتم عزیزم� ...

من خودم اصلا میخوام کات کنم از آدم بی جنبه بدم میاد

توام کلا طرز فکرت خیلی مشکل داره وقتی منتظر کات بقیه و  این چیزایی با خنده و نیس سر خودت و عزیزم بیاد جوابش

کلی راه هست تو اینو میگی حسود بیچاره

من خودم اصلا میخوام کات کنم از آدم بی جنبه بدم میادتوام کلا طرز فکرت خیلی مشکل داره وقتی منتظر کات ب ...

من چرا باید منتظر کات کردن یکی که اصلا نمیشناسم باشم 

من هم جمله اول خودت گفتم که گفتم وقتی اینجا رسید ینی میخواید کات کنید که خودتم گفتی عزیزم 

بعدم گفتم که همش برام تجربه شده ینی سرم اومده وگرنه خوشبختی بقیه نه از من کم می‌کنه نه زیاد اونم کسی که نمیشناسم منم که بدت نخواستم بهت راهنمایی دادم عزیزم میگم که حرفم بعدا که تو زندگی و روابط پخته تر شدی درک می‌کنی گلم🙃

توام منتظر جواب انرژی‌هات باش

از من دیگه گذشته انرژی منفی مثبت عشقم

امیدوارم خوشبخت باشی اگه از حرفمم ناراحت شدی معذرت می‌خوام نمی‌خواستم ناراحتت کنم ی سری چیزا کلا تلخه عزیزم 

من چرا باید منتظر کات کردن یکی که اصلا نمیشناسم باشم من هم جمله اول خودت گفتم که گفتم وقتی اینجا رسی ...

نه چه ربطی داره تو مشکل بدبینی داری 

همه چیز قابل حل شدنه تو اصلا دیگه هیچ جا نظر نده مرسی حوصله ندارم دیگه جوابتو بدم 

من چرا باید منتظر کات کردن یکی که اصلا نمیشناسم باشم من هم جمله اول خودت گفتم که گفتم وقتی اینجا رسی ...

نه چه ربطی داره تو مشکل بدبینی داری 

همه چیز قابل حل شدنه تو اصلا دیگه هیچ جا نظر نده مرسی حوصله ندارم دیگه جوابتو بدم 

از من دیگه گذشته انرژی منفی مثبت عشقمامیدوارم خوشبخت باشی اگه از حرفمم ناراحت شدی معذرت می‌خوام نمی‌ ...

خدا شفات بده

نه ازت نگذشته هنوز که زنده هستی سرت بیاد حتی ۱ساعتم کافیه

بای