2777
2789
من پدر بزرگ و مادربزرگ ندیدم ولی بچه بودم مامان و بابام دیدم😂😂😂

من هیچچچچچچ هیچچچچچ😥🤣

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وای نه، بهتر که ندیدیم، به نظرم هر چند الان خنده داره برامون ولی من به شخصه اصلا دلم نمیخواد متوجه ب ...

اره به نظرم نبینیم بهتره چون خودمونم دلمون میخواد ولی نداریم🤣

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر شوهر منم هفتاد و پنج هر روز

گریه کنم

من ۳۳ سالمه رمق ندارم😫😫😫😫

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

پدر و مادر من ۵۰ سالشونه من یه بار صبح زود در اتاقشونو خواستم باز کنم دیدم قفله تعجب کردم، دیگه اینج ...

بندگان خدا خیلی جوونن که😐اسی جان باید هروقت که میری اتاقشون رعایت کنی ربطی به سن و سال نداره

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
آقا مگه زن یائسه میشه حس چیز از بین نمیره؟😐

نه ربطی زیادی بهم ندارن

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل