2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا نوشته سوره کوثر برای امام زمان؟ نمیشه بگیم برای خودمون

دلت رو بزرگ کن تقدیم ائمه کنی هزاران بار بیشتر ثواب داره

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
باشه تو پستش را خوندی؟ اینقدر پستش بد بود نی نی یار پاک کرد بعد توشدی کاسه داغ تر از آش سرت تو کار خ ...

من که همینجا بودم استارترم کی حرف بدی زد بنده خدا اینقدر دروغ چرا میگید آخه چی گیرتون میاد

من همینجا بودم پستش رو خوندم هیچ چیز بدی ننوشته بود 😂😂میخواد توجیه کنه کارش رو

منم بودم چیز بدی ندیدم بعضیا ازاونورش میفتن منم دوست ندارم مرد تو نی نی سایت باشه ولی توهین و بی جنبه بودنم دوست ندارم 

منم بودم چیز بدی ندیدم بعضیا ازاونورش میفتن منم دوست ندارم مرد تو نی نی سایت باشه ولی توهین و بی جنب ...

نوشته اینقدر پستش بد بود نی نی یار پاک کرد 😂😂😂چقدر راحت دروغ میگن،اطرافیان اینا تو خونه از دست اینا چی میکشن خدا بهشون صبر بده ،

من که همینجا بودم استارترم کی حرف بدی زد بنده خدا اینقدر دروغ چرا میگید آخه چی گیرتون میاد

بله تو هم آمدی کاربر مرد را ریپلای کردی گفتی ولشون کن عزیزم به کاربر مرد گفتی عزیزم بعد تاپیک امام‌زمان میزنی

نوشته اینقدر پستش بد بود نی نی یار پاک کرد 😂😂😂چقدر راحت دروغ میگن،اطرافیان اینا تو خونه از دست ای ...

اطرافیان تو نمیدونم از دست تو چی میکشن تو که  به کاربرمرد که به من میگه فکر ابلهانه ای داری هنوز به دوران نرسیدی عزیز خودت حساب میکنی🤣