2777
2789
عنوان

من دختری بودم که تمام تابوهارو شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 45 پست
میکردن زندانی میکردن من فرار میکردم با دوستام میزفتم بیرون هربارممم کتک میخوردم

درو چطوری باز میکردی؟

چی بگم حیلی خوبه قوی بودن

ولی بنظر نمیاد محدود شده باشی

بیشتر انگار مشکلات اخلاقی خانواده بوده

من طرف میشناسم خانواده شوهرش زندانیش کرده بودن چند ماه نتونسته بود فرار کنه 

بعد که قرار کرد

وقتی گیرش مینداختن دوباره زندانیش می‌گردن بعد دوباره بزور فرار کرد برگشت خونشون

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قوی به چ قیمتی میگن قوی ولی نمیدونن که من چن ماه تو تیمارستان بستری شدم

بله اینم هست سخت بود مهم اینه که گذشته درسته آثارش گریبان گیر آدم هست ولی... الان حالت چطوره؟

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
درو چطوری باز میکردی؟چی بگم حیلی خوبه قوی بودنولی بنظر نمیاد محدود شده باشیبیشتر انگار مشکلات اخلاقی ...

مادرم حریفم نمیشد انقددد جیغ میزدم تمام محله میریخت رو سرشون ولی اره مشکلات بود 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بله اینم هست سخت بود مهم اینه که گذشته درسته آثارش گریبان گیر آدم هست ولی... الان حالت چطوره؟

الان با قرص و بیماری اختلال دوقطبی 

درو چطوری باز میکردی؟چی بگم حیلی خوبه قوی بودنولی بنظر نمیاد محدود شده باشیبیشتر انگار مشکلات اخلاقی ...

نه مال من اینجوری نبود 

عزیزم تابو شکنی نمیگم بده یا خوبه ولی ببین تو چه جامعه ای زندگی میکنی پر گرگ بی‌فرهنگ که وقتی نگاه ...

هیچ ربطی به پوشش نداشت من فقط میخاستم با من مثل یه انسان رفتار بشه اگرنه الان هبچ ربطی به این حرف شما نداشت نمیگم ول بود لخت میشدم اتفاقا اصلا 

آها ببخشید بد متوجه شدم

نه اصلا اینجوری نبود میگم تو خانوداه من دختر حق یه لاک زدن نداشت دختر بره دانشگاه اصلااا

فک کردم فقط طالبان اینجورن

خانوادم از طالبان بدترن مادرم مریض روانی بود میگفت دختر باید کتک بخوره مثلا اگه زیاد میرفتم حموم میگفت تو اتیشی هستی میرفت ابگرمکن خاموش میکرد 

خانوادم از طالبان بدترن مادرم مریض روانی بود میگفت دختر باید کتک بخوره مثلا اگه زیاد میرفتم حموم میگ ...

بااونهمه گیربودنشون بازقوی بودی،خداکمکت کنه

۷۵.۹۲۸۰