یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان لابد می گه کاربری برای بیست نفره یا سوال دوستم بوده خودش نی نی سایت نداره من براش اینجا تاپیک ز ...
همین چیزا هست که حذف تاپیک و نمیذارن اختیاری بشه
حالا اگر کسی هم واقعا بخواد تاپیکای خصوصی شو حذف کنه قربانی میشه
❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
ببین تو دست و بالت یه سناتور مناتوری چیزی برا من جفت و جور میکنیمردم از بی شوهریایلان ماسک خوبه با ت ...
چرا اتفاقا دیشب اومد براش دلمه بار گذاشتم میخوای یه قرار بزارم شماها باهم اشنا بشین دنبال یه زن چادری سر بزیره کردلیا هم میارم(مثلا دخترمونه) باهاش گرمبگیر چون ایلان هم عاشق بچه اس
کاربری از این تاریخ به بعد متعلق به دو نفره❤️مادر ۵۰ سالم و خودم که ۳۰ سالمه🤞🏻
فیلمش که فیکه این مشخص شدحالا زیر همون پست اینستا اون دختره پست گذاشته این رفته تو پیج دختره این فیل ...
😂🤦🏻♀️
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
پیج اسی رو هم پیدا کردم😂😂😂😂دختره اصلا اهل ایران نیس اهل اقلیم کردستان هس
بابا چرا بدبینی این پیج خود اسیه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد