2777
2789
عنوان

گفت فقط دوست باشیم ولی من عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردش بنظرم یکماه تا ۴۰ روز سوزاننده استبعد کم کم آروم میشی۶ماه تا یکسال هم زمان میبره کاملا بهش خنثی ...

من بعد از یک خریتم 

الان ۸ماه میگذره ک پیامی نمیدم اما باز گاهی چکش میکنم دلتنگ میشم خسته ام نمیدونم دیگه چقدر باید صبر کرد

من بعد از یک خریتم الان ۸ماه میگذره ک پیامی نمیدم اما باز گاهی چکش میکنم دلتنگ میشم خسته ام نمیدونم ...

چک کردن خودش هم باعث میشه مدام تو ذهنت بمونه

کم کم اونو کمش کن

مثلا از روزی ۵ بار برسون به روزی سه بار. بعد دوبار وکم کم خودبخود قطع میشه

امتحان کن قول میدم رها بشی

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
چک کردن خودش هم باعث میشه مدام تو ذهنت بمونهکم کم اونو کمش کنمثلا از روزی ۵ بار برسون به روزی سه بار ...

عزیزم هفته ای یکبار چکش میکنم

یا شده ماهی یکبار 

وقتی استوری میزارم اولین کسیه که میبینه ..

ذهنم درگیر میشه 

حالم خیلی خوبه نسبت به گذشته از این میسوزم ک بعد گذشت این همه مدت کامل نمیتونم حذفش کنم هنوز

عزیزم هفته ای یکبار چکش میکنمیا شده ماهی یکبار وقتی استوری میزارم اولین کسیه که میبینه ..ذهنم درگیر ...

من چک نمی‌کردم ولی باز بعضی وقتا،بعضی آهنگا،بعضی زوج هارو می‌دیدم یادم میوفته بددددجوووور دلم میگرفت

هرکاری کردم فایده نکرد(دوسال گذشته بود از جدایی)

یکی بهم گفت مدیتیشن قطع لینک انجام بده

من از اول زندگیم مدیتیشن اینا بنظرم مسخره بود ولی گفتم حالا انجام بدم ببینم چیه...و در کمااااال تعجب اثر کرد

شما هم امتحان کن شاید بدردت خورد🩷✌🏻

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

عزیزم هفته ای یکبار چکش میکنمیا شده ماهی یکبار وقتی استوری میزارم اولین کسیه که میبینه ..ذهنم درگیر ...

بعد چرا هنوز تو پیجتون هست که استوری هاتون ببینه و اینا؟ کامل قطع ارتباط کنید با کسی که از زندگی تون رفته...جوری باشه هیچ جا ردش نباشه 

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

چه خوب تو نت سرچ کنم هست آموزشش؟

من یوتیوب سرچ کردم🥲اطلاعی ندارم اگه جای دیگه ای هم باشه یا نه