2777
2789
عنوان

گفت فقط دوست باشیم ولی من عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
بعد چرا هنوز تو پیجتون هست که استوری هاتون ببینه و اینا؟ کامل قطع ارتباط کنید با کسی که از زندگی تون ...

بعد کات هزار دفع پیام داد و زنگ زد دوبار آنفالوش کردم باز درخواست داد گفتم نگه عقده ای هست پیجمو براش باز کردم 

یه رابطه اشتباه و فقط مجازی که ۴ماهه بود دردش یه عمر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس منم سرچ میکنم ممنون از کمکت عزیزم خداخیرت‌ بده

قربونت عزیزم ان شاء الله همونجور که برای من جواب داد برای شما هم جواب بده و خلاص شید♥️

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

بعد کات هزار دفع پیام داد و زنگ زد دوبار آنفالوش کردم باز درخواست داد گفتم نگه عقده ای هست پیجمو برا ...

درک میکنم

رابطه مجازی حس میکنم بعد کات حتی بیشتر از روابط واقعی آسیب میزنن🤦🏻‍♀️ولی هرجور شده حذفش کنید از همه جا

هر فکری میخواد راجبتون بکنه بکنه مهم نیست

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

درک میکنمرابطه مجازی حس میکنم بعد کات حتی بیشتر از روابط واقعی آسیب میزنن🤦🏻‍♀️ولی هرجور شده حذفش ک ...

انگار کلی حرف درونم‌ هست که باید بهش بگم 

کامل نمیتونم‌قطع ارتباط کنم لعنت به من🤦‍♀️🤦‍♀️

انگار کلی حرف درونم‌ هست که باید بهش بگم کامل نمیتونم‌قطع ارتباط کنم لعنت به من🤦‍♀️🤦‍♀️

تو اون مدیتیشن اجازه میدن حرف بزنید با طرف

ببین من واقعاً بگم به اندازه ی یه دونه ارزن هم اعتقادی به مدیتیشن و این صحبتا نداشتم،حتی قبلا مسخره میکردم 

ولی بی اختیار گریه م می‌گرفت بعدم که سه یا چهار تا مدیتیشن گوش کردم الان واقعاً حالم خوب شد و عمیقاً حس میکنم رها شدم

خودمم باورم نمیشد:)

مجانیه فقط نت مصرف میشه ولی واقعاً بنظرم ارزششو داشت برای من