2777
2789
عنوان

نشستم تو پارکینگ دانشگاه دختر گفت چقدر خوشگلی 🥹عکککس

| مشاهده متن کامل بحث + 8934 بازدید | 296 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و خرگوشم

زیبا😍

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من و خرگوشم

تو چشات چه رنگیه ؟هربار عکس گذاشتی یه رنگ بود 😍

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

بچه ها من عمل زیبایی انجام ندادم فقط یه تزریق فیلر داشتملطفا دست از سرم بردارید🤦🏻‍♀️

فیلر به لب؟ 

اصلا معلوم نیست 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اسیییی بذار لطفا🥲

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

تو کوچه یه دختر تقریبا ۱۴ یا ۱۵ ساله رو دیدم رژ قرمز زده بود و توجهم جلب شد نگاش کردم گفت هااااا به چی نگا میکنی؟؟؟

گفتم چون خیلی خوشگلی عزیزم یهو خندید اصلا چند برابر خوشگلتر شد گفت وای مرسیییی ببخشید و رفت حرف خوب چقدر رو آدما تاثیر داره

بچه ها من عمل زیبایی انجام ندادم فقط یه تزریق فیلر داشتملطفا دست از سرم بردارید🤦🏻‍♀️

شاید به خاطر فیل تر اینجوری برداشت میکنن 

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی