2777
2789
عنوان

میشه فقط ترک های نازنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 131 پست

كي ميشه به اين درك و شعور برسن يه عده كه اگه اطرافتون يه سري آدم ديدين تعميم ندين به همه ي مردم اون قوم اين مسئله ساده رو يه بچه هم الان ميفهمه !

الان خيانت كار بودن دليلش آب و هواي منطقشونه؟؟!! فكر نكرده كامنت ميذارين آدم به عقلتون شك ميكنه 

پس نود درصد شوهرايني ني سايتيا ترك بودن ما نميدونستيم!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید رفتار شماهم باعث شده که طرف به شمادرخواست بده.چرا به ما کسی جرات نمیکنه درخاست بدن

چون من ترک نبودم با خودش ن خیلی خوب بودن من ن حرف هاشون میفهمیدم ن هیچی خیلی بد رفتار کردن خیلی با من بعد چهار سال از ذهنم خارج نمیشه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

اولا حرف دهنتو بفهم دوما فکر کردی ما از تو خوشمون میاد اسکل؟حالا یکیش خیانتکار بوده قرار نیست جمع بب ...

من از ترک ها فراری ام اسم ترک بیا قلبم هزار میزنه شما با خودتون خوبین ولی با بقیه چی بگم 

اونا ترک خوی بودن ادعای پولداری هم داشتن 

ترک خوی خیلی بدن

دقیقاااااا اصلا فشار سنگینی داشتن 

میدونی ترک های دیگ حداقل خوبن که به خودشون مینازن 

اینا هیچی نداشتن ب خودشون میندازن به خدا هیپی نداشتن جز فرشهای دستباف اما ادعای پولداری تمام داشتن از فضا اومده بودن ما خونمون جتت آباد تهرانه میگفتن ما ک باور نمی‌کنیم حالا جنت آباد خونه ی ما همچین مالی نیس ولی اینا میگفتن دروغ میگید

دقیقاااااا اصلا فشار سنگینی داشتن میدونی ترک های دیگ حداقل خوبن که به خودشون مینازن اینا هیچی نداشتن ...

اتفاقا من با خیلی هاشون سر و کار داشتم این چيزايی که میگی نیستن از یه خانواده ناراحتی به همه اون شهر نسبتش نده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دقیقاااااا اصلا فشار سنگینی داشتن میدونی ترک های دیگ حداقل خوبن که به خودشون مینازن اینا هیچی نداشتن ...

اره منم شنیدم ترکای خوبی نیستن 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!