دوستم یه سوالی داشت راستش نمیدونستم چی بگم بهش تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
ببینید پسرای ترک خیلی سادن و مهربون بنظرتون راحت میشه دلشون رو بدست آورد به عنوان یک غریبه
به نظر خود من اره
ولی دوست دارم نظرات شمارم بدونم
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم پسرای تورک با دختر تورک میسازن و مثل بقیه از ته دل دوستشون داشته باشن تا اخر نفس براش پایدارن ...
اما اکثرا با ترک ازدواج نمیکنن
مثلا من پدرم ترک مادرم فارس
همه عموهام هم زناشون یا فارسن یا یه قوم دیگه
فقط یکی از عمه هام با ترک ازدواج کرد دوتا عمه دیگمم دوباره شوهراشون فارسن
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
اما اکثرا با ترک ازدواج نمیکننمثلا من پدرم ترک مادرم فارسهمه عموهام هم زناشون یا فارسن یا یه قوم دیگ ...
شاید چون تو شهر تورک نیستین
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
خیلی هم عالی به حرف بقیه گوش نکنه کلا هر کس فکر میکنه قوم برتره بقیه قوم هارو بد میکنن من نمیگم همشو ...
بله درسته👌👍♥️
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
ساده انننن؟؟؟؟ جدی که نمیگی 😂😂و اینکه اونا سخت عروس غریبه رو میپذیرن (منظورم خانوادش)
ترک کجارو میگید؟
نامزد توتقریبا همشهریه منم حساب میشه . اینجا درموردقومیتها زیادحرف میزنن الان چه کوردچه لر چه عرب تاپیک بزنه یه عده فقط برای تخریب نظرمیدن . مافارغ ازقومیت ایرانی هستیم خوب وبدبودن ربطی به قومیت نداره که