دوستم یه سوالی داشت راستش نمیدونستم چی بگم بهش تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
ببینید پسرای ترک خیلی سادن و مهربون بنظرتون راحت میشه دلشون رو بدست آورد به عنوان یک غریبه
به نظر خود من اره
ولی دوست دارم نظرات شمارم بدونم
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
والا ما که از ترکا سادگی ندیدیم شوهر منم ترکه به شدت تعصبی غیر قابل تحمل خیلی مارموزن اتفاقاً
برای بدست اورده شدن که خیلی سادن
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب ببین بعضی هستن ترکن منظور توی شهری زندگی کردن توی روستاها خیلی سادهاند ولی خب اونایی که ترکن الان یا تبریزیا یا همه اصالتهای ترک کلاً آدمای خیلی زرنگی هستند اتفاقاً این دم به تله نمیدن هرجا منفعتشون باشه اونجا میرن
خوب ببین بعضی هستن ترکن منظور توی شهری زندگی کردن توی روستاها خیلی سادهاند ولی خب اونایی که ترکن ا ...
اصلا آذری نیست
ترک مرکز ایرانن
من خودم عروسیشون شدم از پدر شوهر تا دامادمون تا خود داماد خیانت کار بودن دانادشون به من درخواستدادمت ...
این شخصی که من میگم برای آذربایجان نیس
مرکز ایرانن
پسرای ترک به شدت غیرتیی و متعصب تا حد زیادی هم خیانت کارساده توشون ندیدم الحمد لله
خیانت کار😂؟
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
پسرای تورک به شدت عاشق دخترای فارس هستن دلیلشم نمیدونم چیه
🤣🤣🤣🤣🤣
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
با احترام ....هرچی ترک دیدم ساده نبوده ما خودمون عروس ترک داریم رفت امد زباد داشتم با ترکا اصلا و ابدا ساده ندیدم بینشون
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••