دوستم یه سوالی داشت راستش نمیدونستم چی بگم بهش تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
ببینید پسرای ترک خیلی سادن و مهربون بنظرتون راحت میشه دلشون رو بدست آورد به عنوان یک غریبه
به نظر خود من اره
ولی دوست دارم نظرات شمارم بدونم
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ترک و کرد نداره بستگی ب سیاست دوستت و ذات پسره دارع
دوستم خیلی بی سیاسته
تو کلاس به هیچ پسری نگاه نمیکنه کلا به این بنده خدا نگاه میکنه
پسره هم البته حس میکنم دنبال چراغ سبزه چون خودم که دقت میکنم پسره یواشکی بهش نگاه میکنه ولی وقتی دوستم بهش نگاه میکنه پسره عین خیالش نیس
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
پسرای ترک به شدت غیرتیی و متعصب تا حد زیادی هم خیانت کارساده توشون ندیدم الحمد لله
من هرچی دیدم ساده بودن
خیانت کار که یه قوم دیگه هستن که بمیرمم نمینویسم ولی خب هرکی دیده میدونه😅😅😅😅