2777
2789
عنوان

معلمم و یکی از اقوام مسخره میکنه

583 بازدید | 52 پست

من امسال آزمون استخدامی دادم وخداروشکر قبول شدم

یکی از اقوام که نسبت نزدیکی هم باهام داره و همیشه سعی در تخریب من وخانوادمون داشته و بیخود وبی جهت تیکه میندازه 

گفت فلانی هم قراره آزمون استخدامی بانک بده و اون دیگه مثه معلمی نیس

معلمارو راحت استخدام میکنن معلمی شغل خوبی نیست و....درصورتی که خودش چنساله داره ازمون میده

اینو جلو ۲۰ نفر آدم گف 

و کلا راجع به من خیلی اظهار نظر میکنه و مدام میخواد من وخانوادمو تحقیرکنه راه برخورد با چنین آدمی چیه

چون موقعی که جداشده بودم حال روحی خوبی نداشتمم دست از این کاراش برنداشت و حالموبدترمیکرد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا معلمی از شریف ترین و سخت ترین شغلهایت.

اهمیت ندید، ایشون درون خودشون آشوبه انگار و عذاب میکشن. من باشم دعاشون میکنم دعای خیر.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بشورش جلو همه توام

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تنها راهش دوری کردن از چنین آدماست چرا باید دهن به دهنش بشی ده تا دیگه می‌ذاره روش وضع بدتر میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نگران نباش. این بنده خدا معلومه داره از حسادت جون میده.

اینو همه ی اونایی که حرفش رو شنیدن متوجه میشن.

لازم نیست بروش بیاری چون ابن حس از یک شکست عمیق میاد و با خودش فکر میکنه این متلک گویی ها میتونه اون شکست و کوچکیش رو مخفی کنه.

اما زهی خیال باطل چون با این حرفا بیشتر خودش رو رسوا میکنه.

من باشم رک جلو همه میگم 

چرا اینقد حسودی میکنی خودت قبول نشدی موفقیت دیگران رو نمیتونی ببینی؟

اینم بگم وقتی میخوای ج اینجور آدمها رو بدی قشنگ با یه خنده بگو حرص شون درآد 

فکر نکنه ناراحتت کرده

در اینکه اون شخص خیلی بیشعوره ک شکی نیست 

ولی بخش زیادیش تقصیر خوده شماس اگ دوبار ک این حرفارو میزد جوابشو میدادی دوباره ب خودش اجازه نمی‌داد بهتون بی احترامی کنه 

ی لطفی ب خودت بکن و ایندفعه ک چیزی گف خیلی محکم جوابش رو بده