2777
2789
عنوان

کسی هست که کلا نخواد بچه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این تصمیم شماست به بقیه ربط نداره شما باید زحمتشو بکشید و بزرگش کنید حق دخالت به هیچ کس نده

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

اگه به خاطر حرفای مردم نبود من هیچ وقت به بچه فکر نمی کردم کاش حق انتخاب داشتم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من و همسرم ولی منطقی فکر میکنم میبینم داشتن فرزند نیازه در زندگی

با احترام ولی مخالفم .ببینید باید ب این نتیجه رسید که انتخابیه فرزند داشتن یا نداشتن 

مثلا شما که این فکر رو می‌کنی پس معلومه ته دلت بچه میخوای و شاید فقط ادای آدمایی ک بچه نمیخوان رو درمیاری‌ 

ولی من نه .. کلا از بیخ و بن مخالف بچه هستم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من ...

کلا اعصاب بچه ندارم 

وقتی به تربیت که سخت ترین کار ممکنه (اگر مردم بچه تربیت میکردن که اوضاع جامعه اینجوری نبود)

امکانات / اون سال های تحصیلی / برقراری حس امنیت / سربازی / دانشگاه / عروسی/ بچه دار شدنش/ اذیت و آزار خانواده شوهرش/ شب بیداری هاش/مسئولیت هاش/ نگهداری و مریض شدنش/ ناراحتی اش / اینکه کسی دلش رو بشکونه / از احساساتش سو استفاده کنه / بخاطر نرسیدن یه رشته تحصیلی اش یا شغل یا حتی پول بخواد ناراحت بشه ...فکر میکنم 

میفهمم اصلا دلیلی نداره که بخوام کسی رو بدبخت کنم ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بسبار عالی چه خوب ی نفر پیدا شد مثل من فکر میکرد😊شما هم دلایل شخصی دارید یا کلا بخاطر وضع اقتصادی ب ...

از بچه ها اصلا خوشم نمیاد 

حوصله و علاقه ای به این مدل مسئولیت ندارم

شرایط مالی و زندگی مشترکمون عالیه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan