2777
2789

من خودم و همسرم که کلا از بچه خوشمون نمیاد و قید بچه رو زدیم ...

میخواستم بدونم کسی شبیه ما هست ؟ یا ما خیلی متفاوتیم؟؟😅😅

طرفداران بچه دار شدن و .... لطفا نظر ندید 

مرررررسی 😊🍬

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم . من خودم عاشق بچه هام . 

توی چشمش دنیا رنگی تر میشه ‌ . اعصابم البته بهم می‌ریزه اینم بگذار روش . 

خودم مجردم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اره هستن و زیادن 

ولی مهم اینه تهش اکثرا پشیمون شدن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین واقعا زمان انگار همه چیو خیلی عوض میکنه . من و همسرم همینجوری بودیم ولی بعد 7 سال دیگه اصن به ط ...

جالبه 

آخه ما هشت سال گذشته و روز ب روز راضی تریم از تصمیمی که گرفتیم 

اطرافیان من بچه ندارن و نمیخوان 

خودمون هم نداریم و نمیخواییم 

پشیمون هم نشدیم 😊

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان جوونی داغی بعد دلت میخواد دورت شلوغ باشه

همه مثل هم نیستن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اطرافیان من بچه ندارن و نمیخوان خودمون هم نداریم و نمیخواییم پشیمون هم نشدیم 😊

بسبار عالی 

چه خوب ی نفر پیدا شد مثل من فکر میکرد😊

شما هم دلایل شخصی دارید یا کلا بخاطر وضع اقتصادی بچه نمیارید ؟

ببین واقعا زمان انگار همه چیو خیلی عوض میکنه . من و همسرم همینجوری بودیم ولی بعد 7 سال دیگه اصن به ط ...

خواهرم بعد ۱۰ سال زندگی مشترک هنوزم دوست ندارن

اصلا حوصله بچه و سر و صدای بچه رو ندارن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️