2777
2789
عنوان

درامد تون چقدره و چقدر درآمد خوبه تو شهر شما و کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 48 پست
آره شوهرم پرستاره اون میره سرکار من تو خونم

موفق باشی 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

حقوق کمی هست شغل دوم باشه بهتر میشه موفق باشی

اره خیلی کمه واقعا . 

چون وقتت آزاده میتونی شغل دوم داشته باشی خودمم دارم تلاش میکنم سرمایه حور کنم د آینده کافه بزنم.

ممنونم همچنین شما  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من دیروز درامد همسرم و گفتمانگ کلاهبرداری و اختلاس و نزول بهم زدن.دیگ نگم بهتره😂

نه قرار نیست هرکس درآمدش بیشتر باشه دزد باشه نمی‌دونم کلاه بردار باشه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

والا دیروز همه تهمتی خوردیم

جدی نباید بگیری 

والا من دیروز درامد همسرم و گفتمانگ کلاهبرداری و اختلاس و نزول بهم زدن.دیگ نگم بهتره😂

عزیزم شما وضعیت مالی اکثریت اینجا رو باید در نظر بگیری و اگر به اینجا نمیاد ترجیحا نگو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دانشجو معلم . 7 میلیون .البته سال بعد میشه 9🤣 شهر ماهم مثل شهر شماست . خودم دنبال شغل میگردم در کنا ...

قبولی امسالی؟

میشه بگی رتبه و ترازت چند بود و منطقه چند بودی

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
قبولی امسالی؟میشه بگی رتبه و ترازت چند بود و منطقه چند بودی

اره امسال ‌ . 

رتبه ندادن بهمون . 

رشته زبان ترازم 8211 

رشته ریاضی هم همین شدم 

اما ترازم به خاطر تراز مصاحبه که ۷۶۸۰ داد اومد پایین 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

موفق باشید❤👏

ممنونم همچنین 💖