2777
2789
عنوان

به داداشش پیام داده میخام زنمو طلاق بدم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 42 پست

لی لی به لالاش نذار معمولی باش 

از احترام چیزی کم نذار و خوشرو باش

بهونه دستش نده تا مدتی 

شاید مشکل مالی چیزی داره

البته این روزا کی نداره

پس فعلا به این چیزا توجه نکن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا هم دیشب نشستیم باهم حرف بزنیم یه حرفایی زد فهمیدم چقدررر آدم میتونه قدر نشناس باشه آخه مخصوصا ...

۹۰ درصد مردا نمک نشناس هستن خاتواده منم خیلی لطف میکردن بهش بعد ایشون به جا تشکر یه ایرادری میگرفت تازه هی اصرار میکردم بیاد خونه مادرم ناهار شام فکر میکرد چه خبره دیگه کلا بیخیالش شدم دیگه هیج بهتر کلا نیاد میخوام چیکار مثلا 

لی لی به لالاش نذار معمولی باش از احترام چیزی کم نذار و خوشرو باشبهونه دستش نده تا مدتی شاید مشکل ما ...

مالی ک مطمعنم داره ولی جلو خانوادش حرف طلاق خیلی بد بود 

۹۰ درصد مردا نمک نشناس هستن خاتواده منم خیلی لطف میکردن بهش بعد ایشون به جا تشکر یه ایرادری میگرفت ت ...

آره بابا ما شب یلدا دکتر بودیم ۷ رسیدیم لطف کرد مادرم تدا ک شام دید پدرش هم چون تهران بود خونش شهرستانه دعوت کرد داداشش صدبار زنگ زدن مجرده نیومد میگ تقصیر تو بود رفتیم داداش من شب یلدا بیرون موند گفتم حرومتباشه مادر من اینقد زحمت کشیده بود هزینه کرده بود جلو تو بابات دولا راست میشد