دوسه روزه قهریم اینقد شدید نبوده ک بخاد منو طلاق بده داداشش مجرده پاسخ به استوری نوشته هیچ زنی ارزشش رو نداره بهتر از زن من ک نیس میخام طلاقش بدم...شما باشین دلخوریتون صد برابر نمیشه؟گرچه اینقد بی حس شدم ک حتی نمیخام بهش فکر هم کنم نمیدونم چم شده💔
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۹۰ درصد مردا نمک نشناس هستن خاتواده منم خیلی لطف میکردن بهش بعد ایشون به جا تشکر یه ایرادری میگرفت ت ...
آره بابا ما شب یلدا دکتر بودیم ۷ رسیدیم لطف کرد مادرم تدا ک شام دید پدرش هم چون تهران بود خونش شهرستانه دعوت کرد داداشش صدبار زنگ زدن مجرده نیومد میگ تقصیر تو بود رفتیم داداش من شب یلدا بیرون موند گفتم حرومتباشه مادر من اینقد زحمت کشیده بود هزینه کرده بود جلو تو بابات دولا راست میشد
زن باید زنیت داشته باشه پشتش گرم باشه وقتی مرد اسم طلاق آورد بگه بریم من حاضرم.متاسفانه اگه بگیم بریم به شخصه شوهر من فکر میکنه تو آب نمک واسه خودم کسی رو خوابوندم