2777
2789

دوسه روزه قهریم اینقد شدید نبوده ک بخاد منو طلاق بده داداشش مجرده پاسخ به استوری نوشته هیچ زنی ارزشش رو نداره بهتر از زن من ک نیس میخام طلاقش بدم...شما باشین دلخوریتون صد برابر نمیشه؟گرچه اینقد بی حس شدم ک حتی نمیخام بهش فکر هم کنم نمیدونم چم شده💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تو گوشیش دیدم وقتی خواب بود آخه بیشتر وقتشو بیرون تو قهوه خونه میگذرونه چندروزه

اها. خب ببین اگه دوسش داری و فکر میکنی باهم آینده خوبی دارید همه تلاشتو کن که نگهش داری.

یکی سر پا موند و رسید:)

بعضی مردا تو زندگی عجیب با خر رقابت می‌کنند تو نفهمی

واقعا هم دیشب نشستیم باهم حرف بزنیم یه حرفایی زد فهمیدم چقدررر آدم میتونه قدر نشناس باشه آخه مخصوصا نسبت به خانوادم دستشونو کنن تو عسل بذارن دهنش ی ایرادی درمیاره چندین بار بهم گفت ارزش نداره این زندگی و تو حرف بزنیم درموردش💔

اها. خب ببین اگه دوسش داری و فکر میکنی باهم آینده خوبی دارید همه تلاشتو کن که نگهش داری.

مشکل اینجاس ده ساله با هم هستین اونیکه تلاش کرده من بودم اون قهرو سکوت  من دستو پا زدم رفتم سمتش بزور سر بحثو باز کردم حرف بزنیم حل شه

بعضی مردا تو زندگی عجیب با خر رقابت می‌کنند تو نفهمی

😅😅😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹