2777
2789
عنوان

شوهرم تمام زندگیم فوت کرد

833 بازدید | 21 پست

سلام خانما کسی بوده بین شما یا اطرافیانتان که زن و شوهر عاشق هم بودن و شوهر بمیره و زن بتونه برگرده زندگی عادی؟پدرم ۲ سال پیش فوت کرد شوهرم خیلی حمایتم می‌کرد قدرشو ندونستم خیلی اذیتش میکردم همش فکر میکنم بخاطر ناشکری خدا ازم گرفتش

اخی عزیزم خدا رحمتش کنه چن وقته فوت شده

هرکسی ی سرنوشتی داره خدا ک نمیاد بخاطر ناشکری یکی جون یکی دیگه رو بگیره💔

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خدا بهت صبر بده

من اینجور وقتا میگم خدایا از دست گرفتی از دلمونم بگیرش 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من باعث شدم بابام بمیره 

تنها و مظلومانه 

حتی ندبدمش

چون من یه ادم بی لیاقتم

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
سلام نفسم تسلیت میگم بقاعمرخودت همنشین امام علی علیه السلام بشن

چه خوبن ادمایی که اندازه شما مهربونن💖

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

مرگ ایشون هیچ ربطی به شما نداره،،بی دلیل وجدان خودتو اذیت نکن،،،برگشتن به زندگی خیلی سخته خیلییییی،گاها هستن کسایی که هرگز به زندکی برنمیگردن و فقط زنده ان 😭البته بستگی به عمق احساس و علاقتون هم داره....

انشاالله بهشت برین جایگاهش باشه 

وصبر کبیر هم به شما عنایت کنه🙏

دلت واسش تنگ‌نمیشه اگه فوت کنه؟

نه.حتی گریه هم نمیکنم.تو خونم ختمم نمیگیرم براش.

بارها خیانت جنسی کرده . منو ازدیدن کل خانواده واشنا محروم کرده.اخلاقش گنده یه کلمه محبت تاهالا نکرده.هرچی درآمدداره خرج رفیق وفاحشه و گندکاری میکنه.همش دروغ وکلک میگه گله هم بکنم کتک کاری.

نمیتونم جدا شم بچه مو میگیره فقط امیدوارم زودتری سرطانش عود کنه شرش کم بشه 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤