2777
2789
عنوان

خواهشا بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 52 پست
اگه اینا رو داشته باشی و بعدش از دست بدی چون از اول داشتی روی زندگیت زیاد تاثیر بدی نمیذاره

یعنی شما میلیاردر باشی و از دست بدی و به نون شب محتاج تاثیر نمیذاره؟؟؟

مادر حمایت گر داشته باشی و یهو از دست بدی و دیگه بچتو نتونی پیش کسی بذاری تاثیر نمیذاره؟

عاشق همسرت باشی و خیانت کنه تاثیر نمیذاره؟

جالبه :)

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی شما میلیاردر باشی و از دست بدی و به نون شب محتاج تاثیر نمیذاره؟؟؟مادر حمایت گر داشته باشی و یهو ...

باشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اگه اینا رو داشته باشی و بعدش از دست بدی چون از اول داشتی روی زندگیت زیاد تاثیر بدی نمیذاره

اتفاقا وقتی کسی از اول یه چیزی رو داره و بعد از دستش میده خیلی ضربه ی محکمتری میخوره تا اونی که از اول نداشته

ی نمونش فکر کن همیشه هر جا میری ماشین زیر پاته

حالا چند روز تعمیرگاه باشه روانت بهم میریزه

جمله قضاوت نکنید رو فقط برای موارد خاص به کار می‌برید یا ایجا هم به کار میره؟شما از حال اون خانم با ...

بدترین حال دنیا رو هم داشته باشه نباید گند بزنه به سلامت روات بچه ش 

مثل این میمونه فرضا یه پرستار حالش بد باشه سرکار با بیماراش بد برخوررد کنه و باعث اسیب رسوندن بهشون بشه بعد مثلا دیگران بگن اخی امروز حالش بده (از لحاظ مسئولیت گفتم)

🏃🏻‍♀️

ی خانم توو ی تاپیک گفتما با پول ۱۰ تومن دوتا بچه داریمبنطرت دروغ نیست؟خیلیی عجیب بود برام ک ادم تا چ ...

میشه ولی خب دیگه همسایه مون بچش ماهی یکبار یه چیپس میخره البته از یه زاویه به نفعش تموم شده 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
جملاتتون خیلی کلیشه ای هستسلامت روان رو بطور کامل هیچکس ندارهگاهی اینقدر مشکلات زیاده اختیار از دستم ...

بله منم خیلی وقتها تحت فشارهای زندگی و شخصی با بچه هام بد رفتار کردم و حرف بد زدم یا داد زدم 

ولی کسی که بچه دو ساله رو سیلی می‌زنه حتی از کمترین حد سلامت هم برخوردار نیست  

در حداقل سلامت روان که باید باشیم بچه بیاریم عزیزم 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
کلا بچه دار شدن اشتباهه مگر اینکه۱ از سلامت روان و جسم خودت و همسرتان و خونواده هاتون مطمئن باشید(که ...

کسی که خیلییی وضعش خوب، بچه میاره، بعد چندسال ورشکست میشه، تکلیفش چیه؟ 

بچه بگذاره بهزیستی؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بدترین حال دنیا رو هم داشته باشه نباید گند بزنه به سلامت روات بچه ش مثل این میمونه فرضا یه پرستار حا ...

اصن اون رفتار میدونی چه تاثیری بدی رو اون یچه میزاره 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ازعرش به فرش رسیدن تحربه نکردی، که میگی تاثیر نمیگذاره

اتفاقا بدتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کلا بچه دار شدن اشتباهه مگر اینکه۱ از سلامت روان و جسم خودت و همسرتان و خونواده هاتون مطمئن باشید(که ...

درسته ولی خیلی هارو دیدم 

خیلی 

این شرایط رو ندارن اما زندگی شون با بچه هاشون خوش و خرمه 

این دیدگاه شما یعنی زندگی همش مالیه و پوله 

همیشه هم خانواده خوبی گیر آدم نمیاد خودم پدربزرگ و مادربزرگ و عمه و خاله و هیچ کس رو نداشتم و ندارم 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس