2777
2789
عنوان

خواهشا بچه دار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 52 پست

هرچند نرود میخ آهنین در سنگ 😊ولی سعی می کنم توضیح بدم 

شما اگر سلامت جسم و روان داشته باشین که از همش مهمتره و بچه به دنیا بیاد یعنی مشکل ژنتیکی نخواهد داشت 

بعد از بچه دار شدن وقتی پولتون رو از دست بدین ولی عاشق همسرتون باشید راحت کنار میایین و به بچه فشار نمیارین

اگه کمک حالتون بعد از بچه دار شدن یهو از دست بدین چون پول دارین می تونین جایگزینش کنید 

حالا خواه پند گیرید خواه ملال 

بقیه اش به خودتون مربوطه 

ریپلی نکنید والا بخدا من حوصله جنگ ندارم برید با بکی دیگه بجنگید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
بدترین حال دنیا رو هم داشته باشه نباید گند بزنه به سلامت روات بچه ش مثل این میمونه فرضا یه پرستار حا ...

اول بگم من اصلا کار این مادر رو تایید نمیکنم

بچه ها توی سنین کم با حتی فریاد زدن ممکنه دچار استرس پس از صانحه بشن و درمان نشده رها بشه

ولی جامعه و دنیا اینقدر قشنگ نیست که ما بگیم یه بچه کاملا بدون هیچ آسیبی بزرگ بشه

بلاخره یه روزی با این بد بودن دنبال روبرو میشه

ایزوله بودن زیاد هم خوب نیست

اونم یه روز در جایگاه مادرش قرار میگیره اونم یه روز همین مشکلات رو لمس میکنه

و اینکه همه با حال بد رو تجربه کردیم

اختیار از گفتار و رفتار آدم گرفته میشه 

من میگم اینقدر زود چرا میگی فلانی چرا بچه آوردی!!! خب شاید واقعا مادر خوبی باشع و امروز توی شرایط نرمالی نباشه و همین یک بار هم آسیب شدیدی نمیزنه

با فرد دیگه ای که روال هر روزش همینه فرق داره

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچند نرود میخ آهنین در سنگ 😊ولی سعی می کنم توضیح بدم شما اگر سلامت جسم و روان داشته باشین که از هم ...

یه بار دیگه متنی که نوشتی و بخون

چجوری میشه پول و از دست داد با عشق با همسر زندگی کرد 

بعد با پول جایگزین کمکی آورد

معادله ی چند مجهولی طرح کردی عزیزم

بله منم خیلی وقتها تحت فشارهای زندگی و شخصی با بچه هام بد رفتار کردم و حرف بد زدم یا داد زدم ولی کسی ...

الان من که تو عمرم حرف بد نزدم 

بیام بگممممم وای شما سلامت روان نداری به بچه حرف بد میزنی؟

زندگی هرکس و تجربیاتش متفاوت هست 

اول بگم من اصلا کار این مادر رو تایید نمیکنمبچه ها توی سنین کم با حتی فریاد زدن ممکنه دچار استرس پس ...

حالا من یه مطلب خوندم 

مادری که همیشه عصبیه آسیب کمتری میزنه

تا مادر مودی که یه بار خوبه یه بار عصبی و بی حوصله

میدونم درس نیست میدونم ممکنه اون زن هزار تا مسکل داشته باشه ولی من ببینم نمیتونم جلو خودمو بگیرم جوری میزنمش تا فردا صبح زوزه بکشه

دختر منم دوسالشه دلم کباب شد بشکنه دستش کثافت

مهربون باشیم☺️
اینا یه سری کلیپ تو اینستا میبینن بعد طبق اون برای همه نسخه میپیچن

زندگی های اینستایی :)

آخرشم میشه همون مادر بلاگری که از سبک های فرزند پروری با 6 تا بچه فیلم میذاشت و همه خوشبخت بودن

بعد بچه هاش از دستش فرار کرپه بودن و پیش پلیس شکایت که مارو آزار میده و دست و پاهامون رو میبنده و غیره

حالا من یه مطلب خوندم مادری که همیشه عصبیه آسیب کمتری میزنهتا مادر مودی که یه بار خوبه یه بار عصبی و ...

مادر مودی یا پدر و مادری که اختلاف شیوه تربیتی دارن بچه رو دچار اختلال های متفاوتی توی بزرگسالی میکنن

ولی مودی بودن با یک بار اتفاق افتادن فرق داره

مودی یعنی بچه داره با آب بازی میکنه تو ازش فیلم میگیری میخندی

فردا میره تو حموم آب بازی کنه میری میزنیش که چرا همه جارو خیس کردی

یا میگی دروغ بده بعد فردا یکی زنگ میزنه میگی بگو مامان خوابه 

این تضاد ها فاجعه به بار میاره

ولی ما قرار نیست بخاطر یک بار یا دوبار حال بد بودن یه نفر بهش حس مادر بد بودن بدیم و بذاریم بقیه عمرش با فرزندش رو به جای لذت توی حس عذاب بگذرونه 

یه بار دیگه متنی که نوشتی و بخونچجوری میشه پول و از دست داد با عشق با همسر زندگی کرد بعد با پول جایگ ...

سنگ هم ماییم:)

دیگه نمیگه اگه همشو از دست دادی چی

اینا فکز میکنن سلامت روان یه حساب بانکی که هیچ وقت تغییر نمیکنه

سلامت جسم و روان هر لحظه ممکنه از بین بره

این همه آدم سالم که بچه با مشکل ژنتیک به دنیا آوردن

و پدر سندروم دانی که امسال فرزندش دندانپزشکی قبول شد

خودشون هم نمیدونن چی میگن

خیلی توجه نکن

همینجوریه دیگه خدا به کسایی بچه میده که قدر نمیدونن به کسایی نمیدن که جونشون برا بچه میره

یه بلانسبت بزار 

من خودم جونمم میدم واسه بچهام

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ی عده فقط بلدن بزان یعنی بخدا میگم افتخارشون اینه که بچه بیارن نمونش خواهر شوهرمن بچه اولش و ب حدی کتک می‌زد که الان بچش کلاس ششمه هنوز کل فامیل و درو همسایه دلسوزی میکنن برای اونموقع بچش باز دومی و آورد اینم از وقتی یکسالش بود کتک می‌زند شوهرش هم معتادها هردو کتک میزنن بچش حالا کار خاصی هم نمیکنه ها کتک میزنن باباش نفرینش هم می‌کنه نفرین بد بد ...بعد مادرش شاغله اصلا کنار این بچه نیست بعد جالبه همش زمزمه می‌کنه که سومی هم بیاره دختر بشه.....من مدل های اینجوری خیلی دیدم طرف از یکسالگی بچش جوری کتکشون میزد الان باز میگه سومی هم می‌خوام بیارم

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

قضاوت نکنید. قطعا ما جای اون مادر نیستیم

این چ حرفیه یاد گرفتین یعنی چه یعنی آدمی که مشکلی داره باید بچشو بزنه بخاطر اینکه بچش گریه کرده از اینکه کشیدش رو زمین؟؟؟ خب نیارن 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

قضاوت نکنید. قطعا ما جای اون مادر نیستیم

باز شروع شد 

فردا پس فردا بیرون شکنجه بده ، بکشتش ، باز میگین قضاوت نکنید ، زندگی بقیه به ما مربوط نیس و..... 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
این چ حرفیه یاد گرفتین یعنی چه یعنی آدمی که مشکلی داره باید بچشو بزنه بخاطر اینکه بچش گریه کرده از ا ...

یه چیزی یاد گرفتن هی میگن قصاوت نکنید ، تو زندگی بقیه دخالت نکنید ، و...... 

فردا پس فردا میزنن بچه میکشن ، شکنجه میدن و.... بازم میگن قضاوت نکنید 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️